Survivor: Először küzdött igazi törzsként a Yucahu!

Survivor: Először küzdött igazi törzsként a Yucahu!
Bár a a zsákmányszerzésen alul maradt, végre igazi törzsként küzdött a Yucahu. Amíg a civil törzs erősödni látszik, addig a celeb szigeten egyre nő a feszültség.

Szerdai adás előzetese: Előzetes: Összebalhézik Catherine és Alex! (09.08.) A civilek után most a celeb sziget hangos a vitázástól. Részletek szerdán 21:20-kor a Survivor következő részében az RTL Klubon!

Adásrészletek: Párbajon csapott össze Zsófi és Juliska! A zsákmányszerzés előtt a Huraca'n és a Yucahu törzs egy-egy tagja mérkőzött meg. Lehet, hogy Zsófinak sikerül végre elhoznia a civilek első győzelmét?

Bálint és Zsolt nélkül is győzhet a celeb csapat? A Huraca'n és a Yucahu a legutóbbi zsákmányszerzésen egy halászhálóért küzdött. Vajon meddig folytatódik a celebek sikerszériája?

„Most küzdöttünk először csapatként!” - Az újabb vereség összehozta a civileket? Bár a Yucahu törzs ismét elvesztette a küzdelmet a Huraca'nnal szemben, soha ilyen jó hangulat nem volt még a szigetükön, és Zsófi körül is béke van.

Gábor könnyekig hatódott Bíborka levelétől! Bíborka a távozása után szívhez szóló üzenetet küldött a játékban maradt Gábornak, aki könnyeivel küszködött a levél olvasása közben.

Megalakult a papaja maffia: Rózsa és Gábor titokban belakmároztak! A civil törzs játékosai közül Gábor küzd leginkább az éhezéssel, ezért még arra is képes, hogy társait kihagyva titokban jól lakjon.

Nagy Alex inkább éhezik, mintsem hogy babot egyen! Alexandra halászhálót és dárdát ragadott, hogy a rizsen és a babon kívül valami más is kerüljön a gyomrába.

Nilton vagy Rita csatlakozhat a civilekhez? Újabb váratlan fordulat a Survivorben: a Yucahu törzs egy új taggal bővül. Vajon melyikük győz a Párbajon?

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor, RTL Klub