Survivor: Egy apróság miatt robbant a bomba a Huraca’n törzsben!

Survivor: Egy apróság miatt robbant a bomba a Huraca’n törzsben!
Ahogy Gáspár Evelin meg is jegyezte; a celebeknél ez már nem happy camp, hanem real camp. Tehát a játék fordulatot vett.

A csütörtöki adás előzetese: Előzetes: „A legundorítóbb dolog az, amit most csinálsz!” (09.09.) Sabira szerint Zsófi manipulálni próbálta őt, és érzelmileg megzsarolta. Részletek csütörtök este 21:20-kor a Survivor következő részében az RTL Klubon!

Adásrészletek: Egymásnak ugrott Nagy Alex és Catherine Dederick! Eddig tartott a béke a celeb szigeten? A balhét egy túlsózott étel robbantotta ki a két lány között.

Eldőlt, hogy Rita vagy Nilton maradhat a Yucahu törzsben! Egy Párbaj döntött arról, hogy melyik játékos maradhat a sárgák szigetén.

Kabát: „Az itteni halak nem hülyék… tehát okosak!” A celebek nyerték a legutóbbi zsákmányszerzést is, így egy halászhálóval térhettek haza a játékról, melynek használatát egy helyi férfi tanította meg nekik.

Balhé a celeb szigeten: Nagy Alexnek nekiestek a társai! Alex teljesen összetört a halászat után, amiért kiugrott a kezéből a hal, ami az élelmet jelentette volna a törzse számára. Catherine és Máté viszont úgy gondolták, hogy a lány csak sajnáltatja magát.

Veszélyben van Nilton védettségi amulettje? Zsófi elkezdett közeledni Nilton felé, ami a többiek szerint pusztán taktika, és a lány valójában csak az új játékos amulettjére hajt.

Ez a celeb a legmegbízhatatlanabb a többség szerint! A Huraca'n törzs tagjai szavazást tartottak arról, hogy melyik társukban bíznak meg a legkevésbé. Az eredmény kihirdetése után ráadásul még Joe is tartogatott egy meglepetést.

Váratlan fordulat: Járai Máté durva döntést hozott! A celeb versenyzőnek döntenie kellett: a dupla szavazatot érő amulettet választja, vagy osztozkodik a pizzán a társaival?

Amit csak itt láthatsz! Nilton: „Nagyon kemény múlttal rendelkezem!” Ismerd meg a Yucahu törzs új tagját, Niltont! A civil srác származásáról és életének nehézségeiről is mesél bemutatkozó videójában.

Ami az adásból kimaradt: Bálint kis híján fennragadt egy fán! A celeb törzs férfi tagjai szerették volna megerősíteni a menedékük tetejét, ezért neki indultak, hogy fára másszanak, a tériszonnyal azonban nem számoltak...

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor