Survivor: A törzs Sabirát száműzte a Holtak szigetére

Survivor: A törzs Sabirát száműzte a Holtak szigetére
Pénteken eldől, hogy ki lesz a Survivor győztese, de addig is fokozódik a feszültség és egyre kevésbé bízhatnak meg egymásban a versenyzők. A taktikának most Sabira esett áldozatul.

Keddi előzetes: Aki megszerzi a védettségi nyakláncot, bejut a top 3-ba! (10.12.) Miközben a Guazabara törzsben a top3-ért küzdenek a játékosok, a Holtak Szigetéről egy valaki újra kiesik. További részletek kedd este 21:15-kor a Survivor következő részében az RTL Klubon!

Alex elsírta magát Kabátnak: „Hogy zavarhatom ennyire az embereket?” A vitájuk után Dani megpróbált beszélni Alex-szel, azonban a lány nem látta értelmét a dolognak. Ezek után Kabát Petivel osztotta meg az érzéseit.

Sabira sírva hallgatta végig, ahogy Máté és Zsófi kibeszélik. A civil játékos egyedül üldögélt a menedéknél, amit Zsófi azonnal észrevett és pont ezért elkezdett Mátéval a közelgő Törzsi Tanácsról beszélgetni. Vajon miért akarta, hogy egykori barátnője mindent halljon?

Zsófi a vitáik ellenére is meg akarja menteni Sabirát? Vajon milyen tervet eszelt ki, hogy szövetségese a Guazabara törzsben maradhasson?

Egy matracért küzdöttek a játékosok: „Ez a legnehezebb játék, gyerekek!” A Guazabara törzs versenyzői mindent megtettek, hogy megszerezzék a nyereményt, pláne, hogy nem ez volt az egyetlen tétje a feladatnak.

Vajon ki a legkitartóbb játékos a Holtak Szigetén? Újabb zsákmányszerző játékon vettek részt a holtak, amiben azt kellett bebizonyítaniuk, meddig bírnak egy keskeny kis fadarabon állni.

Rózsa szavazata mindent megkavart a Törzsi Tanácson. A Guazabara törzsnek újra döntenie kellett és egy valakit a Holtak Szigetére küldtek. A szavazatok még a játékosokat is meglepték.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor, RTL Klub