Survivor: A Yucahu Törzsi Tanácsra kényszeríti a Huraca’nt!

Survivor: A Yucahu Törzsi Tanácsra kényszeríti a Huraca’nt!
Most sem hiányoztak a megdöbbentő fordulatok a Survivorből. Tibi távozott a versenyből, Rózsa esélyt kapott arra, hogy megszerezze a Túlélő címet, a Yucahu megnyerte a védettségi játékot, ami azt is jelenti, hogy a Huraca’n törzsnek át kell esnie első Törzsi Tanácsán és egyikőjüknek el kell majd hagynia a játékot.

A pénteki adás előzetese: Meglepetés vendég csatlakozik a Törzsi Tanácson a Huraca'nhoz! (09.17.) Joe sokkolja a játékosokat a kiszavazáson: egyvalakinek távoznia kell a Huraca'nból, azonban az, hogy ki lesz ő, nem csupán a törzs tagjaitól függ majd! További részletek péntek este 21:15-kor a Survivor következő részében az RTL Klubon!

Ami az adásból kimaradt: Nem fogod elhinni, hogy min vitáztak a Huraca'nban! A piros csapat tagjai képtelenek voltak megegyezni. Még ennyi nap után is ez a téma a Huraca'nban!

EXTRA - Tibi inkább hazatér, hogy támogassa a szeretteit A férfi elbúcsúzott a Survivortől, hogy a nehéz helyzetben a családjával lehessen.

Adásrészletek: Zsófi vs. Bálint: ilyen gyorsan még nem ért véget párbaj! A két játékos egy gyors lefolyású párbajon mérkőzött meg egymással az ínycsiklandó hamburgerekért. A videóból kiderül, hogy ki nyert!

Így reagált a Huraca'n törzs Zsófi győzelmére! Most kiderül, hogyan fogadták a párbajgyőztes lányt és a hamburgereket a törzstársak!

Új szövetség van alakulóban: Máté és Zsófi egymás besúgói lettek? A két Huraca'n-os játékos nyitni kezdett egymás felé, és alakuló szövetségüket egy titok felfedésével pecsételték meg.

Tibi: „Szeretnék hazamenni Joe, befejezve az önmarcangolást” Joe felvetésére a Huraca'n törzs játékosa úgy döntött, hogy búcsút int a játéknak, és hazatér szeretteihez.

Bottal halra vadászni? Kabátékat semmi sem állíthatta meg! A srácok először hálóval próbálkoztak, majd áttértek egy egyedi technikára, amivel jó pár halat sikerült kifogniuk. A kreativitásuk azonban nem állt meg itt: a halak megsütéséhez is új ötlettel rukkoltak elő.

Új játékossal bővült a Huraca'n Tibi távozása után! Bár a Yucahu törzs kiszavazta Rózsát, a lány egy új esélyt kapott, miután Tibi helye felszabadult a piros csapatban.

Először nyert védettségi játékot a Yucahu törzs! A két törzsnek egy-egy farönköt kellett megtartania, azonban a végén már csak Bálint és Zsolt küzdöttek egymással a védettségi totemért.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor, RTL Klub