Survivor: A Túlélők Kabát Peti frissen szerzett zsákmányára vágynak!

Survivor: A Túlélők Kabát Peti frissen szerzett zsákmányára vágynak!
A Guazabara zsákmányszerzésén Kabát Peti bizonyult a legjobbnak és így lehetőséget szerzett egy telefonhívásra, amit akár át is adhat egyik versenytársának. A kérdés az, hogy Kabát saját maga használja fel a felbecsülhetetlen értékű hívást, vagy másnak adja.

A keddi adás előzetese: Egyvalaki távozik a Holtak Szigetéről! (09.28.) A holtak egy párbajon csapnak össze egymással, aminek óriási a tétje! Survivor kedden 21:15-kor az RTL Klubon! 

Adásrészletek: Alex nem részesült meleg fogadtatásban a Holtak Szigetén Így reagáltak a Holtak Szigete lakói Nagy Alex érkezésére!

Aki ezt a játékot megnyeri, hazatelefonálhat a szeretteinek A zsákmányszerzés győztese különleges meglepetésben részesül: hosszú hetek után először beszélhet a családjával!

Dani nem akar energiát fordítani Alexre! „Én nem vagyok senkinek a felvevőpiaca!” - így reagált Dani, miután óva intették Evelinék Alextől.

Mátét kikészítette Zsófi: „Az egész ittlétemet megkeseríti!” Járai Máté a zsákmányszerzés után Rózsának adta ki Zsófi iránt érzett dühét.

Bálint képmutatónak tartja Zsófit! Úgy tűnik, az elmúlt napokban tanúsított közeledésük ellenére, egy dologban egyáltalán nem ért egyet Zsófi és Bálint!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor, RTL Klub