Survivior: Gábor feladta a versenyt!

Survivior: Gábor feladta a versenyt!
Nem bírta az éhezést, és az azzal járó szenvedést, ezért Gábor feladta a játékot. Végleg elhagyta a Survivort.

Előzetes: Visszatér egy veterán játékos a Survivorbe! (09.14.) Mivel Gábor feladta a játékot, ezért a Huraca'n törzs emberhiánnyal küzd. A Survivor kedd esti részében új játékos érkezik a pirosak közé! Vajon ki lesz ő? Kiderül kedd este 21:15-kor az RTL Klubon!

EXTRA - Gábor: „Bíborkát feleségül fogom venni” A civil játékos őszintén elárulta, hogy mitől szenvedett leginkább a szigeten, majd a Bíborkával való kapcsolatáról is mindent bevallott. Vajon többet érez a lány iránt?

Adásrészletek: Gábor cserbenhagyja Survivorbeli barátját? Úgy tűnik, hogy a Yucahu egykori játékosa eddig bírta az éhezést. A Huraca'n játékosai hiába próbálták meggyőzni őt, hogy Tibinek és a csapatnak szüksége van rá, Gábor hajthatatlan volt.

Máté megosztotta Alexszel a féltve őrzött titkát! A Huraca'nban maradt celeb játékosok úgy érzik, hogy a korábbi nézeteltérések ellenére is kénytelenek összefogni, ha játékban szeretnének maradni. Így történt, hogy Máté beavatta Alexet!

A Yucahu súlyos hibát vétett a védettségi játékon! Bár Joe még a legelején figyelmeztette a versenyzőket, hogy mit ne kövessenek el a játék során, a sárga csapat mégis beleszaladt a hibába. Nézd meg, hogy ki nyerte el a védettségi totemet!

Gábor feladta a Survivort! A védettségi játékon még részt vett, majd bejelentette, hogy végleg távozik a túlélőshow-ból a Huraca'n játékosa. Íme a búcsú pillanatai!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor, RTL Klub