Stúdiót nevezett el az RTL Klub Baló Györgyről

Stúdiót nevezett el az RTL Klub Baló Györgyről
Január 8-tól Baló György nevét viseli az RTL Klub hírstúdiója, ahol az RTL Klub Híradóját készíti Erős Antónia, Szabados Ágnes, Szellő István és Rábai Balázs. A stúdió előterében e naptól – a Baló Györgyről készült portréfotó mellett – egy emléktábla is őrzi a 2019 márciusában elhunyt televíziós újságíró emlékét.

Lányai, valamint egykori munkatársai jelenlétében leplezték le az emléktáblát, melyen a szerkesztő-riporter alábbi gondolata olvasható:„Demokrácia hosszabb távon nem létezhet… informált és tudatos állampolgárok nélkül.”

„Egy éve Baló György ebben a stúdióban jelentette be: pihenésre és orvosi kezelésre van szüksége, ezért saját kérésére szüneteltetjük a Magyarul Balóval adásait. Ma már tudjuk: a műsor ugyan végleg szünetre ment, de ő mindig velünk lesz” – fogalmazott Kotroczó Róbert, az RTL Magyarország hírigazgatója.

Az RTL Híradó mellett ugyancsak ebből a stúdióból jelentkezik minden hétköznap este élőben a Fókusz két műsorvezetője, innen tájékoztatják a nézőket a várható időjárásról és itt készül a Fókusz Plusz, a Portré, valamint a XXI. század című műsor is.

(fotó és szöveg: media1)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!