Star Wars és Rendőrakadémia az RTL Magyarország augusztusi kínálatában

Star Wars és Rendőrakadémia az RTL Magyarország augusztusi kínálatában
Augusztusban többek között olyan ikonikus filmeket kínálnak az RTL Magyarország csatornái, mint például a Star Wars: Skywalker kora, a Másnaposok 3., vagy a Csillag születik.

Számos izgalmas premier tartalom – mint például a Keresztanyu vadonatúj, második évada – mellett hétvégente a nagysikerű Rendőrakadémia-sorozat filmjei nyújtanak kikapcsolódást a tévénézőknek.

A nyár utolsó hónapjában is lesz miből válogatniuk azoknak, akik inkább a hűs lakásban, a képernyő előtt próbálják átvészelni a kánikulát. Augusztus 9-től a Keresztanyu és családja tér vissza a képernyőre, fordulatokban és humorban a második évadban sem lesz hiány Makkosszálláson. A vadonatúj évad minden hétköznap 20.00 órától látható majd az RTL Klubon, a sorozat epizódjai pedig az RTL Most felületén nézhetők majd vissza a televíziós sugárzást követően. A mi kis falunk rajongói is örülhetnek, hiszen augusztus 9-től nem csupán a makkosszállásiak, hanem a pajkaszegiek mulatságos mindennapjairól is szólnak majd az esték minden hétköznap 21.30-tól az RTL Klubon.

Az RTL Klub hétköznap délutánonként országos tv-premierrel várja a képernyő előtt ülőket. A Meryem című török filmsorozat a gyönyörű és szerény Meryemről szól, aki fülig szerelmes a fényes karrierre vágyó Oktayba. Hogy hogyan lesz a vágyott álomesküvő helyett árulás és rideg börtön Meryem sorsa, az kiderül hétköznap délutánonként 15.25-kor az RTL Klubon.

Szerelem van a levegőben címmel vadonatúj sorozat indul augusztus 23-tól az RTL Klubon. A hétköznap délutánonként 16.40-től adásba kerülő, 2020-ban készült török sorozat középpontjában egy színlelt jegyesség és minden abból fakadó bonyodalom, félreértés, titkolózás és természetesen egy jókora adag humor áll.

Augusztusban a Film+ igazi kasszasikereket kínál a nézőknek szombat és vasárnap esténként 22.00 órakor. Jön a Másnaposok 3. része Bradley Cooperrel, a John Wick: 2. felvonás és 3. felvonás Keanu Reeves főszereplésével, a Dredd Karl Urbannel, valamint a Stephen King regényéből készült Az, amit ha eddig nem mertünk megnézni, most itt az ideje, hogy összeszedjük hozzá minden bátorságunkat. Augusztus 20-án pedig a Star Wars rajongók is örülhetnek, hiszen a saga lenyűgöző befejezését, a Star Wars: Skywalker kora c. filmet tűzi képernyőre a Film+ 19.00 órától.

A mozirajongók az RTLII-n sem maradnak filmélmény nélkül. Egy szenvedélyes kapcsolatról és a showbusiness kegyetlen világáról szól a Bradley Cooper és Lady Gaga főszereplésével készült Oscar-díjas Csillag születik, amely augusztus 20-án 21.00 órától kihagyhatatlan ünnepi program az RTLII-n.

A Cool-on hétköznap kora esténként a megújult Magnum című sorozat várja a nézőket. A legendás magánnyomozót, Thomas Magnumot ezúttal a Suicide Squad – Öngyilkos osztagból is ismert Jay Hernandez alakítja. A 80-as évek népszerű sorozatának rajongói számára újdonság, hogy bajusz már nincs, ellenben van sárm, akció és csillogás minden mennyiségben, a sorozat helyszínéül pedig ezúttal is a gyönyörű Hawaii szolgál.

A Cool augusztus 29-től a Gyilkos lelkek izgalmas, 2. évadát hozza el a nézőknek. Az amerikai krimisorozat középpontjában Malcolm Bright, a New York-i rendőrség profilozója áll, aki súlyos alvásproblémákkal küzd elviselhetetlen rémálmai miatt, és aki nem mellesleg a zseniális sebész és egyben sorozatgyilkos, Dr. Martin Whitley fia. Malcolmot gyermekkora óta kísérti a gyanú, hogy valójában ő is olyan, mint börtönben ülő apja, akit időnként meglátogat, hogy a bűnügyek felderítéséhez a segítségét kérje.

Akinek a nyomozásból nem elég, az a Sorozat+-on bekapcsolódhat Monk – A flúgos nyomozó kalandjaiba, a csatorna minden hétköznap 17.00 órától dupla epizóddal vetíti a különc, de zseniális nyomozó nem mindennapi bűneseteit.

Ebben a hónapban az RTL+-on is a rendőröké a főszerep: augusztusban szombat és vasárnap esténként 21.00 órától mindannyiunk régi nagy kedvence, a Rendőrakadémia-sorozat filmjei nyújtanak szórakozást az egész családnak. Az RTL+ ugyanis az augusztusi hétvégéket teljes mértékben a Rendőrakadémiának dedikálja, a sorozat mind a hét filmje egytől egyig bemutatásra kerül a nyár utolsó hónapjában.

Kicsiknek és nagyoknak nyújtanak felhőtlen szórakozást az augusztus 28-án és 29-én bemutatásra kerülő Disney-filmek a Disney – A nagy hercegnő ünnepség keretében. A nyár utolsó hétvégéjén a Cool a Hamupipőke legújabb feldolgozását hozza el a nézőknek Cate Blanchett és Lily James főszereplésével, Kenneth Branagh rendezésében. Az RTL Klub pedig mindjárt három hercegnős filmet is bemutat: a nagy klasszikus A kis hableány, az örök kedvenc Jégvarázs 2., valamint a Patrick Dempsey és Amy Adams főszereplésével készült Bűbáj az egész családnak kikapcsolódást kínál augusztus utolsó hétvégéjén. És ez még nem minden, hiszen a Disney-filmek mellett nem akármilyen nyereményjáték is indul majd, ahol értékes Disney-ajándékokkal gazdagodhatnak a szerencsés nyertesek.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!