Somfai Péterék hagyták el másodikként a Nyerő Páros villát

Somfai Péterék hagyták el másodikként a Nyerő Páros villát
Az esti közös játékban a pároknak a többiekkel kapcsolatos véleményüket kellett felvállalniuk, és volt, akinek fájt mások őszintesége.

A játékban legrosszabbul teljesítő Kamarás Norbi és párja, Odett, illetve a fordulóban legkevesebb pénzt gyűjtő Somfai Péter és Kriszti került veszélyzónába. A szimpátiaszavazás nem a megszokott módon zajlott, hiszen LL Junior és párja, Kinga az egyik párt megfosztotta szavazati jogától. A szavazás döntetlennel zárult. Mivel a fordulóban Péter és Kriszti gyűjtött kevesebb pénzt, így ők lettek a Nyerő Páros legújabb kiesői. LL Junior „elfojtott dühöt” érez Csutiban Kényes kérdésre kellett válaszolniuk a sztárpároknak, amitől egyre inkább fokozódott a feszültség a Mentőcsónak nevezetű játékban.

Melyik férfinak legrövidebb a póráza? A sztárpárok szinte egységesen egyetértettek a Mentőcsónak kérdésében, és meg is indokolták döntésüket.

"Öregek és sz *rul öltöznek?" „Melyik páros öltözködik a legrosszabbul?” – szólt a Mentőcsónak kérdése, ami rögtön megindította a vitát a sztárpárok között.

Melyik páros között legerősebb az erotikus vibrálás? A sztárpároknak újabb kényes kérdésre kellett válaszolniuk a Mentőcsónak játékában. Vajon kik kapták a legtöbb szavazatot a többiektől?

Ki a legtiszteletlenebb a párjával? A Mentőcsónak játék kérdése tovább gerjesztette a feszültséget a sztárpárok között, akik őszintén válaszoltak a kínos kérdésre…

Odett kiakadt Norbira: „Nem tartalmasak a beszélgetéseink” Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja teljesen maga alatt volt szerelme teljesítményétől, amit nem is tudott szó nélkül hagyni…

Könnyes vita: Veszélyben Norbi és Odett kapcsolata! Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai között kirobbant a veszekedés - Odett zokogva esett szerelmének, ám Norbi sehogy sem tudta megnyugtatni. A fiú végül Fecónak sírta el bánatát, és azt is elárulta, mitől retteg leginkább.

LL Junior szerelme nekiesett Rebinek Kinga nem tudta visszatartani dühét és kendőzetlenül elmondta véleményét a szépségkirálynőnek. Rebekát teljesen váratlanul érte Kinga kiborulása. „Most vágta el magát nálam!” - fakadt ki később Fecónak.

Kamarás Norbiék vs. Somfai Péterék: újabb pár távozott a villából Elérkezett a második szimpátiaszavazás estéje, ahol az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai és a vívópáros mérkőzött meg egymással. Ezúttal azonban csavar is volt a dologban, ugyanis LL Juniorék egy pártól elvehették a szavazati jogot…

Taktika - LL Junior Fecónak: "Eszköz voltál!" A zenész köntörfalazás nélkül vázolta a fodrásznak, miért vették el tőlük a szavazati jogot...

Somfai Péterék: „Ez nagyon fájni fog!” Végül az olimpikon és felesége távozott a Nyerő Páros villából. Most azt is elárulták, milyen érzések kavarogtak bennük a kiesésük estéjén.

Előzetes: Balázs szexi kihívás elé állítja a párokat (10.26.) A lányoknak és a fiúknak is teljesíteniük kell a következő játékban, ám az élvezeti faktor valószínűleg különböző lesz...

Nyerő Páros – minden hétköznap 21.00-kor az RTL Klubon. A Nyerő Páros epizódjai a premier után visszanézhetők az RTL Most-on. Az adást követően azonnal indítható az RTL Most+-on a Nyerő Páros Kibeszélő Kabát Petivel és az aktuális kiesőkkel.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Nyerő Páros