Sokkos állapotban van Berki Mazsi

Sokkos állapotban van Berki Mazsi
A családját is megrémíti Berki Mazsi állapota. A fiatal édesanya férje tragikus halála óta szinte senkivel sem beszél és alig pár hét alatt az amúgy is vékony nő még tovább fogyott.

A héten vesznek örök búcsút Berki Krisztiántól, akinek az volt a különleges kérése, hogy a temetésén senki se viseljen feketét, őt ne gyászolják. A család tiszteletben tartja az elhunyt médiasztár utolsó kívánságát és ezért arra kérték az embereket, hogy fehérben érkezzenek a búcsúztatóra.

Berki Krisztiánnak hamvasztásos temetése lesz, azonban nem urnában, hanem koporsóban helyezik végső nyugalomra – tudta meg a Blikk az egykori tévés műsorvezető édesanyjától.

A Berki-házaspár egyik közeli ismerőse elárulta a lapnak, hogy mindenki aggódik Mazsi állapota miatt. A gyászoló özvegy ugyanis még mindig nem tért magához a tragédia utáni sokkból.

Eleve vékony volt, de most két ruhamérettel soványabb. A kicsi és a családja tartja benne a lelket, hisz a kis Emma számára az élet nem állt meg. Szinte mindenkitől, még a barátaitól is elzárkózik, remélhetőleg a szertartás után nyit egy kicsit, bár azt mondta, leginkább a munkába menekül majd, hogy ne kelljen állandóan Krisztián halálára gondolnia.

FOTÓ: POLYÁK ATTILA - ORIGO

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!