Sokkoló fordulat a Törzsi Tanácson!

Sokkoló fordulat a Törzsi Tanácson!
A Guazabara Törzsi Tanácsán Rózsa sokkolta a játékosokat, de leginkább Zsófit, akinek szépen lassan vált csak egyértelművé, hogy kijátszották.

A pénteki adás előzetese: A Törzsi Tanács másnapján még egy ember kiesik! (10.01.) Aki a pénteki játékon utolsóként végez, búcsút int a Guazabara törzsnek és a Holtak Szigetére kerül! Survivor minden hétköznap 21:15-kor az RTL Klubon!

Adásrészletek: „Egy könyörületlen barom!” - Bálint kihúzta a gyufát Sabiránál Bálint döntött: eljött az ideje, hogy levágják Margitot Sabira és Zsófi nagy bánatára.

Alex kiidegelte Danit a Holtak Szigetén! Dani számára fullasztó a lány viselkedése. A srác inkább elvonult, hogy egyedül lehessen, de Alex utánament, ami még több olajat öntött a tűzre.

Óriási vita robbant ki Nilton és Bálint között! Bálint úgy döntött, hogy a hozzá közelebb állóknak többet ad a sült csirkéből, ezért Niltonnak egy fél máj jutott. Emiatt egy kisebb vita alakult ki a két srác között.

Újabb játékon bizonyított Dani! A Holtak Szigete lakóinak zsákmányszerző játékán tányérokat kellett egyensúlyozniuk a versenyzőknek.

Dani elpocsékolta a zsákmányszerzésen nyert halakat? A legutóbbi játék győztese ahelyett, hogy megsütötte volna a halakat, horogra fűzte őket. Vajon megérte beáldozni őket?

Törzsi Tanács: kiszavazták az egyik legerősebbnek tartott játékost! Rózsa, Máté, Sabira és Nilton összefogása sikerrel járt. Zsófit viszont sokkolta társai döntése.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor, RTL Klub