Sminkel és műsort vezet a DikhTV legújabb műsorában Nagy Melanie

Sminkel és műsort vezet a DikhTV legújabb műsorában Nagy Melanie
A Tükröm, tükröm című műsor péntekenként 17:25-től lesz látható a Dikh TV-n. Az átalakító műsorban Nagy Melanie nemcsak műsorvezetőként, de sminkesként is bemutatkozik a nagyközönségnek.

A Nagy Melanie műsorvezetésével jelentkező műsorban minden alkalommal egy-egy vállalkozó szellemű hölgyet szépít meg a műsorvezető és beauty-csapata. „Régóta dédelgetett álmom volt egy ilyen műsor. 18 éves korom óta dolgozom sminkesként, amely szakmával még anno az egyetem mellett kezdtem pénzt keresni. Akkor még nem gondoltam, hogy hosszútávon ebben a szakmában fogok dolgozik, elsősorban szerettem volna jól megtanulni sminkelni, főleg magamat. Évekkel ezelőtt nem is volt még annyira felkapott ez a terület. Aztán amikor a sminkes oktató, akinél tanultam azt mondta, hogy tehetséges vagyok és megkért, ugorjak be helyette egy munkára azonnal mélyvízbe kerültem. Rögtön egy címlapfotózással kezdtem és azóta is dolgozom sminkesként" – idézte fel a kezdeteket Nagy Melanie, aki nagyon élvezi a csapattal a közös munkát.

„Nagyon szeretek emberi történeteket, sorsokat megismerni. Az pedig külön öröm, hogy a műsorba jelentkező, szépülni vágyó hölgyek nemcsak megnyílnak nekünk, de a segítségünkkel még szebbek, sugárzóbbak lehetnek. Senkire nem kényszerítünk rá semmit, mindannyian azt valljuk, hogy a kevesebb, néha több. Mi csak igyekszünk kiemelni a műsorba jelentkező hölgyek adottságait egy jó sminkkel, frizurával, szempillával, manikűrrel vagy egy új ruhával" – mondta Nagy Melanie a június 23-án induló Tükröm, tükröm című műsor kapcsán, amelynek második adásában egy átmeneti anyaotthon lakóihoz látogatnak el.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!