SkyShowtime: új sorozat érkezik tavasszal

SkyShowtime: új sorozat érkezik tavasszal
A Marisa Davila és Cheyenne Isabel főszereplésével készült, tíz epizódból álló musicalsorozat idén tavasszal kizárólag a SkyShowtime-on lesz streamelhető.

A Paramount Television Studios musicalsorozata négy évvel az eredeti Grease előtt játszódik: 1954-ben, a rock'n roll térhódítása előtt, amikor még nem a T-Birds volt a legmenőbb csapat az iskolában, négy különc mer a normákra fittyet hányva szórakozni – az ebből fakadó morális pánik pedig örökre megváltoztatja a Rydell High iskola életét.

A szereplők: Marisa Davila – Jane, Cheyenne Isabel Wells – Olivia, Ari Notartomaso – Cynthia, Tricia Fukuhara – Nancy, Shanel Bailey – Hazel, Madison Thompson – Susan, Johnathan Nieves – Richie, Jason Schmidt – Buddy, Maxwell Whittington-Cooper – Wally és Jackie Hoffman – McGee igazgatóhelyettes.

Az író és vezető producer Annabel Oakes (Több, mint normális, Transparent), aki egyben a showrunner és rendező is. Marty Bowen és Wyck Godfrey a Temple Hill vezető producere, Adam Fishbach szintén vezető producer. ​ A pilotot és két további epizódot a projektben vezető producerként tevékenykedő Alethea Jones (Szerelemre tervezve, Dollface, Evil) rendezte. Erik Feig és Samie Kim Falvey vezető producerként működnek a PICTURESTART-on keresztül, a producer pedig Grace Gilroy. A koreográfiát a rendező Jamal Sims állította össze, a zenét pedig a GRAMMY-díjra jelölt Justin Trante szerezte.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!