Sikeres félévet zárt a TV2 Csoport

Sikeres félévet zárt a TV2 Csoport
2023 első féléve a TV2 kiemelkedő sikerével zárult. Az év első hat hónapjában ugyanis a TV2 és a TV2 Csoport is toronymagasan az első helyen végzett teljes napon és főműsoridőben is, mindhárom kiemelt korcsoportban. Júniusban is tartolt a Szerencsekerék, folytatódik Kasza Tibi és a kerékpörgető gameshow töretlen sikere.

Az első félévben több sikerműsort is képernyőre tűzött a főcsatorna. A közel 30 év után visszatérő Zsákbamacska például azóta sem talált legyőzőre, a március 12-i premier adása magabiztosan tartja a műsortoplista első helyét, és ezzel magáénak tudhatja az első félév legnézettebb műsora címet mindhárom kiemelt korcsoportban (A18-59, A18-49, A4+).

Az első félévben pontosan 100 napon került adásba Szerencsekerék a TV2-n főműsoridőben, és ebből 99-szer a legnézettebb műsor volt a saját idősávjában, vagyis mindössze egy olyan alkalom volt, amikor a Szerencsekerék műsorideje alatt nem a TV2-t választották a legtöbben a 18-59 évesek közül.

Június 2-án véget ért a Párharc, mely mindhárom kiemelt korcsoportban nyerte az idősávját. A finálét közel félmillióan nézték a teljes lakosságon belül, mely egyúttal az idei évad legnézettebb adása is volt ebben a korcsoportban.

Az infotainment műsorok júniusban is nagyon jól teljesítettek: a reggeli idősávban a Mokka és Mokkacino mind féléves, mind június havi átlagban idősávjuk legnézettebb műsorai voltak mindhárom kiemelt korcsoportban. A főműsoridős Tények és az esti Tények Plusz mindhárom kiemelt korcsoportban idősávja legnézettebb műsora lett júniusban. Sőt az esti Tények Plusz 2023 első félévében éves átlagban is mindhárom kiemelt korcsoportban idősávja legnézettebb műsora volt (A18-59, A18-49, A4+).

A kábelcsatornák között a 18-59, illetve a fiatalabb 18-49 éves nézők körében továbbra is első helyen áll a Mozi+ teljes napon és főműsoridőben is, június havi és első féléves átlagot tekintve egyaránt.

Vizsgált időszak: 2023.01.01. - 2023.06.30.

Live+As live adatok

Forrás: Nielsen Közönségmérés/TV2Kutatás

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: tv2, média