Selena Gomez békére bíztatja a rajongóit

Selena Gomez békére bíztatja a rajongóit
Az elmúlt hetekben felrobbant az internet Selena Gomez és Hailey Bieber miatt, ugyanis Hailey és jó barátnője, Kylie Jenner kifigurázták Selena szemöldökét több Instagram posztban is.

Nem kellett sok hozzá, hogy a szemfüles Selena fanok rájöjjenek, hogy ezzel a két celeb mondhatni hadat üzent a színész/énekesnőnek, az interneten pedig azonnal felhánytorgatták Hailey Bieber korábbi jeleit arra, hogy Selena irigykedő megszállottja lett az évek során. A Twitter és a Tiktok két részre szakadt; vannak, akik Selenát védik, a többiek pedig Hailey oldalára álltak.

Selena egy közösségi média detox után a Tiktok oldalán jelentkezett egy sminkvideóval, amiben a Rare beauty névre hallgató sminkmárkáját népszerűsíti. Később a videó alatt a kommentek között üzent a rajongóinak: „Köszönöm, nagyon szeretlek mindannyiótokat. Nagyon hálás vagyok egyenként mindenkinek. Hihetetlenül boldoggá tesztek."

„Légyszi, légyszi legyetek kedvesebbek, és vegyétek figyelembe mások mentális egészségét. A szívem nehéz mostanság, és mindenkinek csak jót akarok. Minden szeretetem a tiétek!”- bíztatta rajongóit Selena, ezzel is kifejezve, hogy nem szeretne háborúba kezdeni volt barátja, Justin Bieber feleségével.

A vita azóta csak bonyolódik, egyre több híresség száll harcba a két oldalról, köztük Justin Bieber is burkolt utalásokat tesz, amikkel Haileyt próbálja támogatni.

Lead fotó forrás

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!