Sebestyén Balázs a legértékesebb celeb

Sebestyén Balázs a legértékesebb celeb
A negyediknél lejjebb még sosem csúszott Ördög Nóra most második lett, a harmadik hely pedig a korábbi szerepléseihez képest kevesebb pontot kapó Hosszú Katinkáé.

A Forbes augusztusi számában mutatja be a legértékesebb magyar celebek listáját, címlapra az Ördög-Nánási házaspár került. A lista összeállításakor a zsűri a pénztermelőképességet, a tartalmat, a profizmust és a közösségimédia-jelenlétet vizsgálta fő szempontként. Az első húszba így most is jellemzően azok jutnak be, akik főműsoridőben szerepelnek tévében. Újdonság viszont a szerkesztők szerint a közösségi médiából érkező celebek növekvő értéke médiagazdasági, hirdetői és tartalomfogyasztói szempontból is.

A lista alapján erősödnek a gasztrocelebek: Fördős Zé a 4., Borbás Marcsi a 10., a 14. Sárközi Ákos pedig először került fel a listára rögtön Fluor Tomival holtversenyben. Új szereplő még a 15. helyre befutott Puskás Peti és a 17. Csobot Adél, aki így tíz hellyel élettársa, Istenes Bence mögött szerepel. Istenes mellett az élbolyba tartozik még Majka (5.) és Till Attila (6.) is. Az idei lista nagy visszatérője az utolsó helyre beért Lakatos Márk lett.

A lap idén három olyan tiktokkert is kiválasztott, akire szerintük érdemes a jövőben figyelni.

(Kreatív)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!