Schumacher Vandát megharapták, Járai Mátéból pedig pornószínész lett – ez történt az Activity első adásában

Schumacher Vandát megharapták, Járai Mátéból pedig pornószínész lett – ez történt az Activity első adásában
Az Activity legelső adásában mutogattak, rajzoltak, taperoltak és azért egy kicsit csipkelődtek is a sztárok, élükön a játékmesterrel. Kiderült, hogyan rabolta ki egy sejk Schumacher Vandát, Wossala Rozina és Király Viktor fantáziáját beindította egy tál halbelsőség, Lakatos Márk pedig nem kímélte Járai Máté divatdöntéseit.

A vadonatúj adásokban hét híresség zárja magára a képzeletbeli lakás ajtaját, majd sorsolás útján rögtön el is döntik, hogy ki aznapi játékmester, akinek az intelmei alapján a megmaradt három pár küzd az 5 millió forintot is érhető győzelemért. Az első adásban az Activityben alapvető mutogatás és rajzolás is visszatért, persze őrültebb formában. Sőt, a hírességeknek az ismeretlennel (és félelmeikkel) is szembe kellett nézniük a debütáló tipi-tapi játékban.

Mielőtt elkezdődtek volna az összecsapások, a hírességek incselkedve alapozták meg a hangulatot, hogy jobban megismerkedhessenek egymással, amiből az aznapi játékmester, Járai Máté sem maradt ki. Elegáns öltönye pillanatok alatt kiemelt témává vált a stúdióban, miután Lakatos Márk beszólt neki, hogy úgy néz ki, mint egy temetkezési vállalkozó. Erre a vonatra Wossala Rozina és Schumacher Vanda is hamar felpattantak. „Hallottam, hogy pornószínésznek öltözöl” – vágott oda Vanda Máténak.

Ezek után arra is fény derült, hogy Schumacher Vanda – amellett, hogy szinte mindig szerelmes – nagyon hiszékeny. Az egyik külföldi útja során ugyanis odaadott 200 eurót egy sejknek tűnő idegennek, hogy pénzt keressen az üzleten. Tévedett.

A szívatások és a vicces szurkálódások a tipi-tapi játék során értek véget. Rozinának és Viktornak – majd később a többi párosnak is – egy titokzatos dobozba kellett belenyúlnia, hogy tapintás alapján kitalálják, milyen rejtélyes dolog lapul odabent. Rozináéknak egy tál halbelsőséggel kellett szembenézniük és miközben nyúlkáltak, a nedves, különös alakú halalkatrészek beindították a fantáziájukat: „Mostanában nem szokott nedves helyekre nyúlkálni!” – szúrt oda Wossala Rozina játékostársának, Király Viktornak.

A tapogatás következő fordulója véresen zárult. Schumacher Vanda nem tudta megállni, hogy belenyúljon a többi versenyzőnek szánt titokzatos dobozba. A húzásának fájdalmas vége lett: megtámadták.

A rengeteg nyeremény láttán a játékosok annyira bepörögtek, hogy egymást túlharsogva kommunikáltak egymással. Így Járai Máténak esélye sem volt, hogy felkonferálja az este utolsó játékát. Király Viktor egyik megjegyzésére ráadásul Lakatos Márk is felkapta a fejét. „Mi ez a szexista szemétség?” – szólalt meg Lakatos Márk.

Az este utolsó kihívásában, a Ne süketelj játékban az volt a feladata a hírességeknek, hogy dalok szövegeit mutogassák el társaiknak, akik semmit sem hallottak, ellenben mindent láttak. Wossala Rozina kézzel-lábbal próbálkozott, hogy Viktor rájöjjön: pont az ő dala a feladvány.

„Hallottam, hogy pornószínésznek öltözöl” – Járai Mátét nem kímélték az Activity sztárjai
Schumacher Vandát átverte és kirabolta egy sejk
Wossala Rozina odaszúrt Király Viktornak: Mostanában nem szokott nedves helyekre nyúlkálni
Megtámadták Schumacher Vandát az Activity forgatásán
Lakatos Márk: Mi ez a szexista szemétség?
Király Viktor nem ismerte fel a saját dalát az Activityben

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!