Schumacher Vanda pénzért szöcskét evett, Papp Gergő pedig megcsókolt egy békát az Activityben

Schumacher Vanda pénzért szöcskét evett, Papp Gergő pedig megcsókolt egy békát az Activityben
Az Activity legújabb részében a hírességek többször is megragadták a lehetőséget, hogy pénzért végrehajtsanak egy-két plusz kihívást is. Miközben Schumacher Vanda és Papp Gergő állatokkal néztek szembe, Mardoll szoknyában villantott egyet.

Mardoll elárulta, hogy neki mi a fontos egy kapcsolatban és ezzel párhuzamosan az is kiderült, hogy ha úgy hozza az élet, akkor egy nőt is szívesen párjául választana. De mit szólt ehhez Papp Gergő és Kiss Ádám?

Schumacher Vanda semmitől sem riad vissza, a kalandvágya viszont néha furcsa helyzetekbe keveri. Így történt, hogy a barátaival fogadást kötött, aminek egy beültetés lett a vége.

„Ezt ne csináld, mert nagyon belátni” – kiabálta Szabó Zsófi, amikor meglátta, mit csinál Mardoll a szoknyájában. Az énekes ugyanis az egyik játékban csak a lábával mutogathatott, a nagy lendületben azonban megfeledkezett róla, hogy harisnyában van, így mindenki könnyedén beláthatott a ruhája alá. Papp Gergő a látványtól alig tudott koncentrálni a feladatra.

A Tipi-Tapi játékban szárított szöcskék lapultak egy üvegedényben. Miután erre Schumacher Vanda és Puskás Peti rájöttek, Vanda azt is bevállalta, hogy plusz pénzért megeszi a ropogós rovarlábakat.

Vanda után Papp Gergő is bevállalt egy kis plusz feladatot… persze, nem ingyen. Megcsókolt egy békát, aminek láttán mindenki sikítozni kezdett az Activity stúdiójában.

Mardoll egy nővel is szívesen leélné az életét

 

Schumacher Vanda egy elbukott fogadás miatt vállalt be egy beavatkozást

 

Szabó Zsófi mentette meg Mardollt a villantástól

 

Schumacher Vanda pénzért még ezt is bevállalta

 

Papp Gergő 1 millió forintért csókot lopott az Activityben

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!