Schobert Norbi konyhájában lángok csaptak fel, kis híján felgyújtotta versenyzőtársát

Schobert Norbi konyhájában lángok csaptak fel, kis híján felgyújtotta versenyzőtársát
Schobert Norbi kamerák előtt ismerte be, hogy piromániás, majd rögtön utána lángra lobbant az étel, amit készített a Konyhafőnök VIP-ban.

Schobert Norbi éppen flambírozni próbált az RTL Klub népszerű főzős műsorában, a Konyhafőnök VIP-ban, amikor hirtelen égni kezdett a zsír és lángok csaptak fel a serpenyőből. Az esetről a 24.hu számolt be.

Norbi az adásban azt nyilatkozta, hogy már gyermekkorában is piromániás volt, és kellett már rá tűzoltókat hívni.

„Ez aztán elmúlt, a karrierem során ez átalakult zsírégetésbe. A mai napig imádom a tüzet, az erőt, a szalonna sütést, a flambírozást, a pörkölést. Nagyon vágytam arra, hogy végre valamit felgyújthassak”- teszi hozzá a fitness guru.

Sokat nem kellett várnia, hiszen rögtön ezután láthattuk, ahogy a serpenyőben melegített zsír lángra kap. A séfek Norbi „ég a zsír” kiabálására lettek figyelmesek, Rácz Jenő nem bírta ki nevetés nélkül.

Pars Krisztián, olimpiai bajnok kalapácsvető rosszkor volt rossz helyen, éppen akkor hajolt oda a serpenyő fölé, amikor az lángra kapott. Szerencsére csak a szemöldöke égett le.

„Nem láthattam, hogy oldalról pont Pars Krisztián jön befele, valamiért. Azt láttam, hogy robban egy óriásit, kék láng borítja az egész konyhát, és iszonyatosan hátrahőköl Krisztián, leégett szemöldökkel. Nagyon féltem, hogy kalapácsként fogok repülni a következő időszakban – mondta Norbi.

Az esetről egy rövid videó is elérhető:

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!