Schobert Lara nem szégyenlős a családja előtt, Kamarás Norbi jobb pasit keresne párjának

Schobert Lara nem szégyenlős a családja előtt, Kamarás Norbi jobb pasit keresne párjának
Az Activity legújabb adásában több izgalmas történetet is megosztottak egymással a hírességek. Így például Schobert Lara elárulta, hogyan sétált ki meztelenül szülei vendégei elé, sőt Kamarás Norbi és Kármán Odett kapcsolatát is górcső alá vették a játékosok.

Az este műsorvezetője, Kamarás Norbi elgondolkodott, vajon összeillenek szerelmével, Odettel? A kérdésére hamar megkapta a választ az Activity összes játékosától: „Ne vedd sértésnek, de jobbat nem találsz” – vágta neki Tóth Zolkó.

Ezek után Schobert Larára is sort kerített az ügyeletes játékmester, aki felhozott egy vicces gyerekkori történetet a lányról. Kiderült, hogy a Schobert család tagjai nem szoktak szégyenlősködni egymás előtt, így előfordul, hogy ruha nélkül jönnek-mennek a házukban. Emiatt azonban Lara egyszer kellemetlen helyzetbe került…

A pucér pillanatok után a kórházas sztorik se maradhattak ki. Tóth Zolkó elmesélte, hogy egyik este furcsa fájdalomra ébredt, de hamar rájött, hogy mi lehet a baj. El is szaladt a kórházba, azonban csak több óra várakozás után jött rá, hogy valamit nagyon benézett.

Kamarás Norbi elbizonytalanodott: Nem kellene Odettnek egy jobb pasi?
Schobert Laráék néha meztelenül járkálnak az otthonukban
Tóth Zolkó álmában eltörte az egyik csontját?an

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!