Saját gyártású műsorokkal és kasszasikerekkel durrantja be az őszt az RTL Magyarország

Saját gyártású műsorokkal és kasszasikerekkel durrantja be az őszt az RTL Magyarország
Nagyszabású showműsorokkal, népszerű saját gyártású műsorok új évadjaival és közönségkedvenc kasszasikerekkel kezdődik az ősz az RTL Magyarország csatornáin.

Az RTL Klubon ősszel a hét minden napjára jut valamilyen saját gyártású tartalom: hétköznap esténként Makkosszállás lakóinak legújabb kalandjai, azaz a Keresztanyu epizódjait követően három gazda és egy gazdasszony szerelmi történetei bontakoznak ki a vidéki romantika ölelésében, ugyanis hétköznap esténként új évaddal jelentkezik a Házasodna a gazda. Szeptember első hétvégéjén két showműsor is kezdetét veszi a csatornán: szombatonként a 11. évadra megújult zsűrivel visszatérő X-Faktort, vasárnaponként pedig a most debütáló Tehetség első látásra című játékos vetélkedőt követhetik nyomon a nézők. A showműsorok után is érdemes lesz a csatornát választani, olyan kasszasikerek kerülnek terítékre, mint az Ad Astra – Út a csillagokba Brad Pitt-tel a főszerepben, A visszatérő Leonardo DiCaprio Oscar-díjas alakításával, A Védelmező Denzel Washingtonnal, Adam Sandler vígjátékai, a Kavarás és A kismenő, vagy a legújabb Charlie angyalai. De két magyar film televíziós premierje is érkezik a közelmúltból: a Toxikoma – Szabó Győző szerepében Molnár Áronnal –, és egy romantikus vígjáték, a Hab.

Országosan először az RTL Klubon, hétköznap délutánonként lesz látható a nagysikerű török telenovella, A szerelem receptje. A romantikus vígjátéksorozat főszereplője Firat, aki jól képzett séfként bármelyik étteremben dolgozhatna, ő mégis nagynénje kebabozójának konyháját vezeti. Szereti egyszerű életét, a nagynénjét, a barátait, és persze a mennyasszonyát. Az élete azonban a feje tetejére áll, amikor az esküvője napján a híres szerelmi szakértő, Dr. Love televíziós műsorában azt tanácsolja menyasszonyának, hogy ne menjen hozzá. Firat bosszút forral, kiterveli, hogy elcsábítja a szerelmi szakértő fiatal és csinos mennyasszonyát, Nazt. Jelentkezik a lány családjának francia éttermébe, ahol igyekszik Naz közelébe férkőzni, ám terve számos nehézségbe ütközik.

A Film+-on hétvégente a szuperhősöké lesz a főszerep: műsorra kerül a Pókember: Idegenben, Az Igazság Ligája és az Aquaman is. A csatornán egy másik szuperképességű hős, Neo is reflektorfénybe kerül, hiszen a hónap közepétől szerda esténként a teljes Mátrix-trilógiában mélyedhetünk el.

A könnyedebb témák kedvelőinek érdemes vasárnap esténként az RTLII-re kapcsolni, ugyanis új évaddal látható Liptai Claudia műsorvezetésével a szórakoztató talkshow, a NőComment! A műsor vendégei beszélgetéseik során érintik az aktuális pletykákat, kibeszélik a nagyvilág híreit, megvitatják mindazt, ami kitölti a saját és a nézők életét a mindennapokban.

Varázspálcák, üstök, baglyok, és talárok – a hónap minden szombatján Harry Potter varázslatos világába csöppenthet, aki a Cool csatornájára kapcsol. Szeptember 10-től szombat délutánonként pedig dupla részekkel érkezik a Fantasy Island – Az álmok szigete.

Tovább bővül az RTL Most kínálata is, két új telenovella válik elérhetővé szeptemberben az RTL Magyarország streaming szolgáltatásában: a Csók és csata, valamint A mostoha. Számos tartalom pedig itt lesz visszanézhető a televíziós sugárzást követően: a Fantasy Island – Az álmok szigetének első évada, a szeptemberben induló showműsorok, a Tehetség első látásra és az X-Faktor, valamint a romantikus vígjátéksorozat, A szerelem receptje is.

Televíziós premier: szeptember 3-án jön a Toxikoma az RTL Klubon

Pókember szeptember 3-án idegenben keresi a szerelmet és a kalandokat

Nézd meg a Mátrix-trilógia részeit szerdánként a Film+ műsorán!

Szeptember 10-én az Igazság Ligája hősei újra összeállnak

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!