Rúzsa Magdinak kórházban kell töltenie az ünnepeket

Rúzsa Magdinak kórházban kell töltenie az ünnepeket
Jövő tavaszra várja hármasikreit ikreit Rúzsa Magdi, ám az énekesnő már most úgy érzi magát, mintha a kilencedik hónapban lenne.

Rúzsa Magdi tavaszra várja a hármas ikreit, de már most akkora a pocakja, mintha a kilencedik hónapban lenne. Ez természetesen fizikailag is megterheli az énekesnőt. A Blikknek elmondta, hogy nem tud már rendesen aludni, fájnak a bordái, a babák nyomják a tüdejét.

Egyelőre még otthon van, de már csak napok kérdése, és bevonul a kórházba, hogy orvosi felügyelet alatt legyen. Tisztában van vele, hogy ez egy nagyon nehéz időszak lesz az életében, de csak az lebeg a szeme előtt, hogy az ikrei egészségesek legyenek.

„Eddig szerencsére mindent rendben találtak az orvosaim, úgyhogy még nem, de hamarosan menni kell. Nem lesz egyszerű, de most felelősségteljesnek kell lenni. Nyilván nehéz lesz bevonulni a kórházba az ünnepek előtt, legalább annyira meg is nyugtat majd, hogy ott lesznek az orvosok a közelben” – nyilatkozta a lapnak, de azt is elárulta, az azért nagyon nyomasztja, hogy idegen környezetben lesz és nem a családi fészekben.

Magdi nem tart attól, hogy elkapja a koronavírust, annál is inkább, mert már két oltást megkapott és amint lehet, a harmadikat is felveszi, ráadásul át is esett a betegségen, de szerencsére csak enyhe tünetekkel.

A kicsik minden bizonnyal valóban rohamosan nőnek, hiszen az énekesnő nemrég még a Dancing With The Stars színpadán lépett fel és akkor még arról is mesélt, hogy ha jön az ihlet, akkor azonnal mennie kell a stúdióba. Úgy tűnik, ezt most már azért kétszer is meggondolja, nem beszélve arról, hogy a kórházban már teljes ágynyugalomra „ítélik” őt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Rúzsa Magdi