Rúzsa Magdi: Mozdulni se mertem a kórházi ágyon

Rúzsa Magdi: Mozdulni se mertem a kórházi ágyon
Rúzsa Magdi idén februárban adott életet gyermekeinek. Az egész ország izgatottan figyelte az énekesnő állapotát, ugyanis tudható volt, hogy babái a tervezettnél korábban jönnek majd világra. Csak senki sem tudta, mennyivel korábban.

A kórházban és az ágyon töltött hosszú időszak nagyon megviselte Magdit, aki eleinte félt is elhagyni a biztonságot nyújtó intézményt, mivel nem tudta, hogyan fog megbirkózni az előtte álló hatalmas feladattal. Az akadályokat eddig sikerrel vette, babái egészségesek és remek ütemben fejlődnek, ennek örömére hosszú és megható üzenetet tett közzé Instagram-oldalán - vette észre a life.hu.

"Nem hiszem, hogy fel lehet készülni arra, hogy az embernek koraszülött lesz a gyermeke. Mindenféle szempontból nagyon megterhelő érzés ez. A mi történetünk kicsit másképp alakult, hisz a kezdetektől tudtuk, hogy koraszülöttek lesznek a babáink, a kérdés csak az volt, hogy mennyivel korábban érkeznek" – kezdte a posztot az énekesnő.

Emlékszem, ahogy számoltam a heteket, hisz minden egyes nap, amit a méhemben töltöttek, egy mérföldkőnek számított, voltak napok, amikor mozdulni se mertem a kórházi ágyon, nehogy baj legyen és még előbb érkezzenek. Még most is kalapál a szívem, ha ezekre a napokra gondolok.

"Most viszont öröm látni, ahogy ezek a kicsi emberkék a kezdeti hátrányból szinte előnyt kovácsolva haladnak és fejlődnek. Te, aki most odakinn vagy és ugyanúgy aggódsz, gondolj arra, mindenkinek megvan az útja, és ezek a pici babák erősebbek mindnyájunknál, csak legyen hited, mert én azt látom néha bennük nagyobb az erő, mint egy felnőtt emberben. Pici ÓRIÁSOK! Isten éltesse őket!" – zárja a bejegyzést.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Rúzsa Magdi