Richard Branson videóban üzent a magyar fiataloknak

Richard Branson videóban üzent a magyar fiataloknak
A világ egyik legsikeresebb vállalkozója, a milliárdos angol üzletember, a Virgin Group alapítója küldött videó üzenetet a magyar fiataloknak a 15. Fiatal Vállalkozók Hete alkalmából.

„Nem számít, honnan származol, ki vagy, ha van egy ötleted, ne félj, csak vágj bele, csináld, próbálj ki új dolgokat!"

Az üzletember a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ), november 21-25 között megrendezésre kerülő üzleti és karrier show rendezvényére küldött üzenetet, mellyel a szervezet a világ 190 országához kapcsolja hazánkat a Global Entrepreneurship Week keretében.

Az ünnepi, 15. rendezvényen a válságban rejlő lehetőségekre és a fiatalokat leginkább izgató karrier és üzleti kérdésekre adnak választ Magyarország legismertebb vállalkozói és menedzserei.

A rendhagyó karrier és üzleti rendezvényen érvényesülési tippeket, üzleti trükköket és hiteles szakmai tudást kapnak a résztvevők. A Fiatal Vállalkozók Díjára november 20-ig lehet jelentkezni, vagy jelölni olyan fiatalokat, akik a saját vállalkozásukban értek el sikereket. A magas presztízsű díjjal azokat a vállalkozókat jutalmazzák, akik a fiatal koruk ellenére is sikeresek a gazdasági életben, valamint jó példaként szolgálhatnak a fiatalabb generációk számára.

A rendezvényen való részvételre itt lehet díjmentesen regisztrálni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!