Rengetegen voltak Berki Krisztián temetésén

Rengetegen voltak Berki Krisztián temetésén
Berki Krisztiánt a Farkasréti temetőben helyezik örök nyugalomra.

Május 6-án elhunyt Berki Krisztián. A halálhíre mindenkit sokkolt, hiszen még csak 41 éves volt és semmi nem utalt arra, hogy beteg lenne. Hódi Pamela és Berki Renáta összefogtak a bajban, egymást vigasztalják ebben az elképesztően nehéz időszakban. Berki felesége egy héttel ezelőtt a közösségi oldalán osztotta meg férje temetésének időpontját és részleteit. Az volt a kérése, hogy mindenki fehérben érkezzen, hiszen néhai férje nem szerette volna, ha őt gyászolják.

A temetésen nagy tömeg van, sokan eljöttek leróni kegyeletüket az elhunyt előtt. Krisztián felesége, Mazsi beszéddel búcsúzott férjétől, Kökény Attila pedig énekkel tiszteleg egykori barátja előtt. A szertartáson jelen van, Hajdú Péter és kedvese, Rubint Réka és Schobert Norbi is.

„Tudtam, hogy egyszer szembe kell néznünk az elmúlás fájdalmával, de csak most indult a közös utunk” – mondta pityeregve az özvegy. „Ez lesz a legnehezebb, pótolni a szuperhős apát, aki mindig is voltál.”

A család, barátok, és rajongók együtt kisérték utolsó útjára Berkit. A sírba helyezés előtt Pamela és Krisztián közös kislánya, Nati és Mazsi fehér galambokat engedtek el, melyek az elhunyt lelkét szimbolizálták.

(nlc.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!