Rekordmennyiségű magyar sorozat érkezik az RTL csatornáira 2023-ban

Rekordmennyiségű magyar sorozat érkezik az RTL csatornáira 2023-ban
Új évaddal folytatódik számos RTL-es sikersorozat- és műsor, de érkeznek új formátumok is.

Az RTL 2023-as lineáris tartalmi kínálata jövőre is bővelkedik majd újdonságokban. Új évaddal érkezik a tévéképernyőre az X-Faktor, a Survivor, a Házasodna a gazda, a Nyerő Páros, a Cápák között és érkeznek új formátumok is, mint Az álommeló Balogh Leventével. Régi és új szereplőkkel kerül a képernyőre a Drága örökösök – A visszatéré, és jön egy vadonatúj sorozat, a Gólkirályság.

Rekordmennyiségű saját gyártású sorozattal várja majd a tévénézőket az RTL. Ugyan idén novemberben négy sikeres évad után véget ér a Keresztanyu, de az RTL nézői természetesen nem maradnak napi sorozat nélkül. Régi és új szereplőkkel kerül a képernyőre a Drága örökösök – A visszatérés. Az örökösök újra Ökörapátiban találják magukat, az újabb bonyodalmak pedig garantáltak.

Az RTL-re érkezik Kapitány Iván legújabb szórakoztató vígjátéksorozata, a Gólkirályság is Lovas Rozi főszereplésével. A történet egy nem túl sikeres vidéki focicsapatról szól, amely – véletlenül – női edzőt szerződtet.

2023-ban vadonatúj évaddal érkezik az Apatigris, amely már nem csak Magyarországon sikeres: az Apatigris az első olyan magyar széria, amely külföldi remake-et kapott.

A 2022-es év nagy sikerrel indult az RTL Klubon. A Cápák között új időpontban, vasárnap főműsoridőben jelentkezett, kitűnő, 19,6%-os lineáris közönségaránnyal a 18-49-es célcsoportban. Így nem kérdés, 2023-ban is visszatér Magyarország egyetlen üzleti showműsora. Sőt! Indul Magyarország legújabb üzleti reality-je is, Az álommeló. Az Apprentice ebben a műfajban a világ legismertebb műsora, amely az USA-tól Nagy-Britannián át Németországig nagyon sok helyen volt már látható, vagy látható jelenleg is. Magyarországon a Cápák közöttből már jól ismert Balogh Levente keresi majd a munkatársát, 3 milliós havi fizetéssel.

És természetesen az újdonságok mellett az RTL legnépszerűbb műsorai közül jó néhány jövőre is képernyőre kerül új évaddal. 2023-ban is lesz X-Faktor, Nyerő Páros, Házasodna a gazda, A Konyhafőnök, valamint visszatér a Survivor is.

Természetesen a filmrajongóknak is bőven lesz mit nézni 2023-ban is az RTL csatornáin. Több magyar film televíziós premierjével is készül a nyolc csatornás portfólió 2023-ban. Az RTL filmkínálatában szerepel majd a Pókember – Hazatérés, a Dirty Dancing és a Moonfall, magyar filmek közül pedig képernyőre kerül a Szia, Életem!, a Feleségem története és Az unoka is.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!