Rekop György mások kutyája helyett takarít, Dobos Evelin pedig átsírta magát a kanadai határon

Rekop György mások kutyája helyett takarít, Dobos Evelin pedig átsírta magát a kanadai határon
Az Activity legújabb adásában Járai Máté újra szembenézett pár herével, Dobos Evelin és Rekop György felidézték legfélelmetesebb külföldi élményeiket, sőt a humorista azt is elárulta, miért szedi fel az utcán a kutyapiszkot.

Rekop Györgynek és Nagy Alexnek is akadtak már érdekes találkozásaik, azonban a humorista feltette az i-re a pontot, amikor elmesélte, hogy egyszer odalépett hozzá egy férfi és pénzt ajánlott fel neki. Cserébe azonban olyat kellett tennie, amire álmában sem gondolt volna.

Rekop arról is mesélt, hogyan félemlítette meg egy óriási ember a torontói reptéren, ennek kapcsán pedig Dobos Evelinnek is eszébe jutott egy megrázó élmény a múltjából. Ő is éppen Torontóban járt, ahol a Niagara-vízesést nézték meg az egyik barátjával, amikor gondoltak egyet és átmentek egy hídon, ami az Egyesült Államokat köti össze Kanadával. Arra azonban nem számítottak, hogy útlevél híján nemhogy Amerikába nem léphetnek be, de visszafelé is elakadtak.

A Tipi-Tapi játékban nemcsak herékkel, de egy Yoda maszkkal is meg kellett küzdenie a hírességeknek. A kihívásoknak köszönhetően újra kiderült, hogy a hírességek rettegnek tőle, hogy ismeretlen dolgokat fogdossanak, és az is, hogy Járai Máténak és a here szónak furcsa kapcsolata van.

Rekop Györgynek megdöbbentő dologért ajánlottak fel pénzt
Dobos Evelin akkora hisztit csapott, hogy még a határon is átengedték
Járai Máté csak így tudja kimondani, hogy here

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Activity, RTL, média