Reklámmentes csatornát indít a Sláger FM és bemutatkozik új, innovatív applikációja is!

Reklámmentes csatornát indít a Sláger FM és bemutatkozik új, innovatív applikációja is!
A rádió új alkalmazása nemcsak a hallgatók kedvenc rádióállomását kínálja, de lehetőséget biztosít az értékes nyereményekért való játékra, a kedvezményes kuponok felfedezésére és az exkluzív ajánlatokkal történő vásárlásra is.

Új dimenziót nyit meg a rádiózás világában a Sláger FM vadonatúj alkalmazása, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy bárhol és bármikor hallgathassák kedvenc rádiójukat. Az alkalmazás egyedülálló lehetőséget is kínál felhasználóinak: kedvezményes kuponok, értékes nyeremények és rendkívüli vásárlási ajánlatok várják azokat, akik letöltik az applikációt.

Azonban nem ez az egyetlen újdonság, amellyel a rádió megörvendezteti hallgatóit. A mobilalkalmazás startolása mellett ugyanis elindul a rádió vadonatúj reklámmentes, digitális csatornája, a Sláger FM Prémium, amely zavartalan rádiózást biztosít hallgatói számára. Az alkalmazásban lehetőség van a műsorok újrahallgatására is, így a hallgatóknak többé nem kell lemaradniuk kedvenc műsoraikról sem.

Az új, innovatív applikáció már elérhető a Google Play Áruházban és az AppStore-ban, így mától mindenkinek lehetősége van letölteni és kipróbálni a SlágerFM alkalmazását.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!