Rejtélyes haláleset rázta meg a kriptovilágot, egy tweet az oka?

Rejtélyes haláleset rázta meg a kriptovilágot, egy tweet az oka?
Rejtélyes körülmények között elhunyt Nikolai Arcadie Muchgian, a MakerDAO, a Balancer Labs és a Dai stabilcoin 29 éves alapítója. Múlt pénteken holtan találták a Puerto Ricó-i San Juanban. Alig néhány órával a halála előtt furcsa tweetet tett közzé.

A kriptovaluták egyik kiemelkedő alakját – aki azt állította, hogy volt barátnője kém – holtan találták egy nappal azután, hogy egy állítólagos “Puerto Ricó-i és karibi szigeteken működő, szexkereskedelemmel foglalkozó zsarolói hálózatról” tweetelt - számol be róla a bitcoinbazis.hu.

Nikolai Arcadie Muchgian, a MakerDAO, a Balancer Labs és a decentralizált Dai stabilcoin 29 éves alapítóját múlt pénteken találták holtan a Puerto Ricó-i San Juanban. A helyi hatóságok szerint a Condado-i Ashford Kórház mögött sodorták el a tengeráramlatok és halálát feltehetőleg fulladás okozta.

Október 29-én a Tether.to társalapítója, Craig Sellers tweetelt Mushgian haláláról, megjegyezve, hogy ez öt nappal azután történt, hogy a MakerDAO közösség jóváhagyta a letétkezelői partnerséget a Coinbase-szel.

És bár a Trustnodes.com megjegyzi, hogy Condado “veszélyes strandnak számít, erős áramlatokkal”, Mushgian halála nem sokkal azután következett be, hogy azt tweetelte: “a CIA, a Moszad és a pedo elit valamiféle szexkereskedelemmel kapcsolatos zsarolási kartellt működtet Puerto Ricóról és a karibi szigetekről”, hozzátéve, hogy “egy laptop segítségével akarnak bemártani, amelyet a volt barátnőm helyezett el, aki kém volt. Halálra fognak kínozni”. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!