Red Epic: Kamera a jövőből

Egy kis bepillantás abba, hogy mivel készülnek a jövő filmjei. A Red Epic lenyűgöző világot tár a néző elé, hihetetlen felbontásban. Megdöbbentő képek következnek.

Nem szoktunk eszközökről, kütyükről áradozni, de a Red kamerák a jövő filmes és videós eszközeinek látszanak. A felbontás és a részletgazdagság annyira meggyőző, hogy nem kétséges akármilyen durva adattároló eszközökre lesz szükség, ez a jövő, vagy talán már a jelen is.


Az ultra-High definition kamerák egyébként meglepő módon néhány kattintással megvásárolhatók az oldalon található wepshopban is. Igaz az áruk még egy kicsit erős, mintegy 31.000 dollár az alapmodell. Persze a tartozékok is megvannak már, s ezek sem igazán olcsók. Egy igazán ütős szett mindenféle hasznos kiegészítővel kb. 45.000 dollár. 

Az Epic Dragon és a Scarlet felvételeihez persze nem ártalmas egy olyan grafikuskártya, amelyen majd nem szaggat a videó. Ez Red Rocket néven szintén megvásárolható az oldalon potom 4500 dollárért. (kb. 1.000.000 Ft)

Az eszköz formaterv tekintetében is zseniális, tetszés szerint és igen rugalmasan változtatható a funkcionalitása, felszereltsége. Azt hiszem a filmesek igazi álma lehet egy ilyen készülék, amely részleteiről a hivatalos oldalon lehet további részleteket tudhatnak meg a nagyfelbontású filmezés rajongói.

RED EPIC DRAGON - IT'S THE REAL DEAL ! from Mark Toia on Vimeo.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!