Rachel többször leblokkolt, így Eszter lett a nap abszolút győztese

Rachel többször leblokkolt, így Eszter lett a nap abszolút győztese
Az utolsó előtti munkanapot a két döntős, Eszter és Rachel kezdte meg. Mivel csak egyikük nyerheti el Az álommelót, egy többfordulós záróvizsga várt rájuk. A hatodik hét végére azonban már egyiküknek sem mentek könnyen ezek a tesztek.

Rachel: Csak álltam és el akartam süllyedni

A tárgyalás után tipikus elnöki asszisztensi feladatokat kellett teljesíteniük a jelölteknek a vizsgabiztosság – Farmosi Larisza, dr. Krasznai István és Keserű Balázs – előtt. A gazdasági teszt azonnal feladta a leckét Eszteréknek. Rachel bevallotta, hogy a vizsga szó hallatán teljesen leblokkolt, ráadásul úgy érezte, ezúttal maximalizmusa is hátráltatta a teljesítményét.

 

Rachel „komolytalan” levele után Eszter zárta győzelemmel a napot

Az utolsó és egyben sorsdöntő feladatban hivatalos levelet kellett írniuk a jelölteknek, amiben kifogásolnak egy hibás teljesítést. Balogh Levente segítői a rendelkezésre álló idő után elolvasták a szövegeket. Eszter leveléből csak a határidőt és szankciókat hiányolták, Rachel fogalmazásában viszont több hibát is találtak „Szerintem nem sok hivatalos levelet írt életében” – kezdte kritikáját dr. Kasznai István.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!