Premierözön: vadonatúj sorozatok és friss évadok az RTL+-on

Premierözön: vadonatúj sorozatok és friss évadok az RTL+-on
Február 16-tól folytatódnak az UEFA Európa Liga és Európa Konferencia Liga exkluzív mérkőzései is.

Az Apatigris legújabb, 3. évada mellett az RTL+ nézői számára már elérhető a Mellékhatás 1. évada is, és hamarosan új évaddal érkezik a felületre a sorozat folytatása. Mindemellett még több nemzetközi tartalommal gazdagodik az RTL+ kínálata. Az RTL+-on előzőleg már bemutatott európai és amerikai sikersorozatok pedig további új évadokkal várják a nézőket a streamingplatformon. A hazai és külföldi sorozatokon és díjnyertes dokumentumfilmeken túl pedig izgalmas UEFA Európa Liga és UEFA Európa Konferencia Liga meccsek is várják a nézőket az RTL+-on, valamint az RTL HÁROM műsorán.

UEFA Európa Liga és UEFA Európa Konferencia Liga exkluzív meccsei az RTL+-on

Az RTL idén is ott van a pályán! A labdarúgás rajongóinak nagy örömére az RTL HÁROM műsorára február 16-án visszatér Európa egyik legrangosabb kupasorozata, az UEFA Európa Liga, valamint az UEFA Európa Konferencia Liga, ahol a küzdelmek a trófeáért az egyenes kieséses szakasszal folytatódnak. Az RTL HÁROM műsorán – magyar kommentárral – csütörtökönként parázs összecsapásokkal, péntekenként pedig összefoglalókkal jelentkezünk a foci szerelmeseinek. Az RTL+ előfizetői pedig ennél is több, további 4-4 exkluzív meccset követhetnek élőben, a streamingszolgáltatás platformján, méghozzá egy hónapig ingyen. Szurkolj az UEFA Európa Liga következő, csütörtöki fordulóján, az RTL HÁROM műsorán, 18:30-tól a Red Bull Salzburg - AS Roma összecsapást, majd este 21 órától a Juventus – Nantes mérkőzéseket közvetítjük, magyar kommentárral. Vagy az RTL+ előfizetőjeként kövess élőben további exkluzív meccseket, például 21 órától a Sevilla - PSV Eindhoven vagy akár a Bayer Leverkusen – AS Monaco derbit.

Lebilincselő európai és amerikai sorozatok új évadai az RTL+ kínálatában

Az RTL streamingszolgáltatásának előfizetéses csomagjában számos évadpremier várja az előfizetőket. Többek között a 3. évadával érkezik a Mocro Maffia című holland krimi az RTL+-ra, mely Amszterdam egyre fokozódó drogháborújának középpontjában játszódik. Az erőteljes holland sorozat három gyerekkori barát története, akik a holland főváros peremén lévő embertelen környék fölé emelkednek, hogy a város rendkívül jövedelmező kokainkereskedelmét irányítsák. Mindez azonban nincsen megtorlás és háború nélkül.

Mindemellett mindkét évaddal streamelhető a Fekete tulipán. A sorozat legújabb évada tovább követi a Vonkok és a Kesterek történetét. Amikor a Vonkok családfője, Luke Vonk egy rejtélyes balesetben meghal, a cég összeomlik, és adósságba kerül, lánya, Emma azonban mindent megtesz, hogy megmentse. Teljes szívével és lelkével beleveti magát a ritka fekete tulipán kifejlesztésébe, amely megoldást nyújthat a cég gondjaira. De Emma akármerre is fordul, akadályokba ütközik – családon belül és kívül is. A családi harcok közepette Emma szerelmes lesz, mégpedig ősellenségük fiába, Félixbe szeret bele. Ők ketten tökéletes csapatot alkotnak és karnyújtásnyira vannak az áhított fekete tulipán termesztésétől, azonban kapcsolatuk eleve kudarcra van ítélve. Egy elérhetetlen cél, egy lehetetlen szerelem és egy különös gyilkosság története ez, melyben a tulipánhagymák praktikus világában titokzatos dolgok történnek.

Február 15-től már az összes évadával nézhető a Hell on Wheels – Pokoli vadnyugat az RTL+ előfizetéses kínálatában. A széria újabb évadai Cullen Bohannon történetét követik tovább, akinek útja nyugat felé zűrzavarokkal és veszélyekkel teli, miközben küzd, hogy maga mögött hagyja zaklatott múltját. Az első transzkontinentális vasút megépítését követő és kiszolgáló utazó város köré épülő sorozat a kapzsiságot és a korrupciót vizsgálja az ember állandó hatalomért folytatott harcában.

A legendás magyar királyné szenvedélyes, rendkívüli életét feldolgozó történet, a Sisi teljes első és második évada is elérhető az RTL+-on. Az első és a vadonatúj második évadon keresztül a néző betekintést nyer a bécsi udvar árnyoldalaiba, a királyné Magyarországhoz fűződő viszonyába és házassága örömteli és küzdelmes időszakaiba is.

Díjnyertes sötét humorú amerikai dramedy

Az RTL+ előfizetős kínálatában debütált a többszörös díjnyertes Szólíts Fitznek!, mely egy fordulatos amerikai családi dramedy sorozat egy erkölcsileg csődöt mondott autókereskedőről. Történetének középpontjában egy jóképű gazember, Fitz áll, aki kihasználja naiv kollégáit, nagy nőcsábász, és úgy gondolja, hogy az élete így tökéletes. Egy olyan férfi portréja ez, aki nem állt sorba, amikor a lelkiismeretet osztogatták. Fitztől kiráz minket a hideg, de mégsem lehet neki ellenállni. A srácok csodálják laza sármját, a nők pedig meg akarják menteni. Azonban Fitz most mégis túllőtt a célon.

Fitz, annak érdekében, hogy megőrizze régóta fennálló pozícióját, mint az „Év Eladója”, próbaútra viszi egyik potenciális ügyfelét, aki az útközben történt baleset következtében kómába kerül. Maga a baleset felszabadít valamit Fitzben: sérült lelkének utolsó makulátlan zugát, Larryt, Fitz „lelkiismeretét”, aki megjelenik az életében azzal a szándékkal, hogy helyreállítsa főhősünk megtépázott lelkivilágát, majd megváltoztassa az egész család erkölcstelen életformáját.

A Szólíts Fitznek! egy sötét és fordulatos egzisztenciális vígjáték, amely egy igazi antihőst követ nyomon, aki minden nap kénytelen megküzdeni belső lelkiismeretével – majd megosztani az íróasztalát vele. Fitz szerepében a Beverly Hills 90210 című ikonikus sorozatból, illetve az Éber szemek című krimiszériából is ismert Jason Priestley-t láthatják a nézők remekelni.

A sorozat középpontjában pedig egy örök kérdés áll: képes-e az ember a változásra? Ami viszont még ennél is fontosabb: amikor ennyire jól szórakozik, akkor tényleg akarjuk, hogy megváltozzon?

Február 24-én pedig érkezik az RTL+ felületére az On the Spot ajánlásával A Wagner-csoport: Putyin titkos hadserege című díjnyertes oknyomozó dokumentumfilm, amely Putyin zsoldos seregének nemzetközi tevékenységét tárja fel. A külföldi sorozatokon túl pedig a már ismert hazai kedvencek is új évadokkal várják a nézőket. Az Apatigris legújabb, 3. évada már elérhető RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználók számára. A tízrészes évad új epizódjai szerdánként élesednek a streaming-szolgáltatás felületén.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: RTL+, UEFA