Premierekkel nyitja a tavaszt a Cartoon Network és a Boomerang

Premierekkel nyitja a tavaszt a Cartoon Network és a Boomerang
A WarnerMedia gyermek és családi csatornái több száz órás új, saját gyártású és vásárolt tartalmat tartogatnak ez évben.

A Cartoon Network a márciust legsikeresebb európai produkciójának, a rengeteg helyzetkomikummal fűszerezett Gumball csodálatos világának szenteli, amely közel sem ért véget a hatodik évaddal. A tavaly bemutatott Darwin évkönyve után idén is vadonatúj minisorozatot kap a széria; március 1-jétől mindennap 14:55-kor érkeznek Gumball krónikái, amelyben a legemlékezetesebb jelenetek felidézése mellett vadonatúj történeteket is szép számmal láthatunk.

A Cartoon Network európai rajzfilmgyártása nem ért véget a Gumball-lal, a sikersorozat megálmodói új rajzfilmet készítettek: már nem kell sokat várni az Elliott, a földlakó című alkotásra, amely a világpremier után nem sokkal – még idén tavasszal – Magyarországra is érkezik.

A márciusi kínálatot színesíti az Utazás a Vadócok földjén című maraton, amelyben Craig és barátai: Kelsey és JP kalandoznak a házaik melletti erdőben. A három vadóc jól ismeri már az erdőt, de mindig akadnak feltérképezésre váró területek. Március 6-ától hétvégenként 11:20-tól vág neki a trió a kertvárosi vadonnak.

Már hosszú évek óta a Boomerang adja a Warner-rajzfilmkönyvtár zászlóshajó franchise-ai, a Scooby-Doo, a Bolondos dallamok és a Tom és Jerry országos premierjeit. Idén sincs ez másképp: március 1-jétől mindennap 16:00-kor mutatkoznak be A Tom és Jerry-show 5. évadának új epizódjai. A Tom és Jerry-show áprilisban először a Cartoon Networkön is látható lesz az első évadtól kezdve, csatornapremierként. Emellett idén debütál a Warner nagyszabású produkciója, az élőszereplős-animációs Tom és Jerry-mozifilm is.

Március 20-ától hétvégénként déltől a Boomerang barátsághónapot tart, amelynek főszereplője a közkedvelt brit nevettető, Mr. Bean és legjobb barátja, Teddy mackó. Legyenek bárhol, csináljanak bármit, ők minden körülmények között remekül szórakoznak, és mindig számíthatnak egymásra!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!