Portfólió-optimalizálás a Ringier Hungary-nél: értékesítik az Ügyes, az Eszes és a Rejtvény Terefere című rejtvénylapokat

Portfólió-optimalizálás a Ringier Hungary-nél: értékesítik az Ügyes, az Eszes és a Rejtvény Terefere című rejtvénylapokat
A Ringier Hungary értékesíti az Ügyes, az Eszes és a Rejtvény Terefere lapcsaládokból álló keresztrejtvény-kínálatát a CsoSch Kft-nek. Az ügylet révén a Ringier Hungary optimalizálja termékportfólióját és tovább erősíti digitális médiavállalati pozícióját. Decembertől a magazinok a Kedvenc címmel megjelenő keresztrejtvény lapok kiadója, a CsoSch Kft. gondozásában jelennek meg.

A Ringier Hungary a jövőben is digitális portfóliója fejlesztésére fókuszál, ezért a harmincéves magyarországi múlttal rendelkező médiacég értékesíti keresztrejtvény magazinjait, a huszonhárom különböző kiadványból álló Ügyes, Eszes és Rejtvény Terefere lapcsaládokat.

A bejelentés kapcsán Kovács Tibor, a Ringier Hungary ügyvezető igazgatója elmondta:

"A Ringier kiadó harminc éve működik sikeresen Magyarországon. Továbbra is követjük azt a stratégiánkat, hogy az ország vezető, előre tekintő és folyamatosan fejlődő médiavállalata legyünk. Biztosak vagyunk benne, hogy a CsoSch Kft. tökéletes tulajdonosa lesz ezeknek a népszerű és jól teljesítő kiadványoknak, hiszen rejtvénymagazinok kiadására specializálódtak. Szakértelmük és tapasztalatuk tovább támogatja majd az Ügyes, az Eszes és a Rejtvény Terefere kiadványok sikerét."

A Ringier Hungary médiaportfóliójában olyan jól ismert zászlóshajó-márkák találhatók, mint a Blikk, a Glamour és a Kiskegyed, amelyek a saját médiaszegmensükben – online és nyomtatott formában egyaránt – vezető szerepet töltenek be. Digitális kínálatában megtalálható még a sportrajongók új sportmédia-platformja, a Sportal.hu, az EgészségKalauz.hu egészség magazin, valamint a YoungGen online magazinja, a Noizz.hu.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!