Podcastot indít az RTL Brandmánia című műsora

Podcastot indít az RTL Brandmánia című műsora
A több mint 10 éve az RTL-en futó Brandmánia című műsor mostantól podcast formájában is jelentkezik, a “Meet the Boss” tematikájú podcast első adásában a Brandmánia műsorvezetője, Simon Krisztián beszélget Noszek Péterrel, a Nestlé Hungária Kft. ügyvezető igazgatójával.

Az RTL egycsatornás televízóként indult, de mára egy multiplatform médiavállalat lett, lineáris csatornái mellett egyre több felületen éri el a nézőket tartalmaival. A streamingplatform, a mobil applikáció és a hírportál után egy új formában készül tartalom: a Brandmánia című műsor több mint 10 év és 300 adás után ezentúl podcast formájában is jelentkezik. Az első évadban Simon Krisztián vezérigazgatókat kérdez hivatásról, magánélet és munka egyensúlyáról, jövőképről.

A Brandmánia piaci trendekről és a média világáról szól, de a műsor formája nem nyújt lehetőséget elmélyült beszélgetésre, ezért kilépve ennek keretei közül podcast formájában beszélget Simon Krisztián nagyvállalatok top vezetőivel. A podcast a maga nemében egyedülálló, hiszen kötetlen, laza stílusú beszélgetések során ismerhetjük meg nagyvállalatok vezetőinek személyes oldalát, nézőpontjukon keresztül a cégeket, és bennfentes infókat, érdekességeket, jövőbeli terveket tudhatunk meg tőlük.

Az első adásban Simon Krisztián Noszek Péterrel, a Nestlé Hungária ügyvezető igazgatójával beszélget, akinek karrierje a teniszpályáról indult, majd körbejárta a vállalattal a világot, és hazatérte után megduplázta a cég forgalmát. Simon Krisztián többek között arról kérdezte őt, hogy mi a valós fenntarthatóság, milyen a közép-európai levegő a svájcihoz képest és milyen érzés egy több mint 2500 márkával rendelkező vállalat CEO-jának lenni.

A podcast elérhető a Spotify, a Google és az Apple felületein.

Spotify: https://open.spotify.com/episode/4t4bqPfxjniB6qYp1pYiuy?si=CH-MR0qVTYma91mYTPnm0A&nd=1

Google: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkcy5idXp6c3Byb3V0LmNvbS8yMTg1MDY5LnJzcw

Apple: https://podcasts.apple.com/hu/podcast/noszek-p%C3%A9ter-a-teniszp%C3%A1ly%C3%A1r%C3%B3l-a-nestl%C3%A9/id1694319166?i=1000618367943&l=hu

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: podcast, RTL