Pikáns epizóddal folytatódik A Nagy Fehér Főnök

Pikáns epizóddal folytatódik A Nagy Fehér Főnök
A sorozat második epizódja már elérhető az RTL+ előfizetéses felületén.

Nemeshidas egy hajdan szebb napokat látott vidéki kisváros. Itt él a rasszista, homofób, és a minap munkanélkülivé vált Nándi (Lengyel Tamás), aki barátaival együtt naphosszat a kocsmai törzsasztalnál ülve vitatja meg az élet nagy kérdéseit, illetve a tippmix esélyeket.

Nándit hatalmas meglepetésként éri, hogy rég nem látott öccse, Ottó nemváltó műtéten esett át és már Brigittaként mutatkozik be. Brigit (Rujder Vivien) nem tántorítja el a cseppet sem pozitív fogadtatás és a találkozáskor kapott jobb horog sem. Követi Nándit Nemeshidasra, és beköltözik közös örökségükbe, a szülői házba.

A Nagy Fehér Főnök második epizódja már elérhető az RTL+ streamingszolgáltató előfizetéses csomagjában.

Előzetes: Pikáns epizóddal folytatódik A Nagy Fehér Főnök Rudi merevedési problémákkal küszködik, ám amikor megpillantja Brigit az autómosóban, egyből beindul a fantáziája. A Nagy Fehér Főnök már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

„Végignéznéd, ahogy a fiadból b*zeráns lesz!” – Rita nekiesik Nándinak Brigi visszatérése teljesen felbolygatta a kisváros lakóit, Rita pedig egyre inkább aggódik Botondért. Szóvá is tette aggodalmát az exének, mert szerinte fiuk is örökölhette a „b*zi gént”. A Nagy Fehér Főnök második epizódja már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

„Nem lehet puha a p*csöm” – Rudi merevedési problémákkal küszködik A kocsmáros a konyhában próbálta meg kiélvezni a testi örömöket, ám hiba csúszott a gépezetbe. Rudi először a stresszre fogta a dolgot, de később sem járt sikerrel. Végül Brigi szexi autómosása hozza meg az áttörést? A Nagy Fehér Főnök második epizódja már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Rujder Vivinek a szexi táncolás nem, csak az autómosás volt újdonság – így készült A Nagy Fehér Főnök eddigi legforróbb jelenete A Nagy Fehér Főnök második epizódjában Brigi autómosót nyit, első kuncsaftja pedig nem más, mint Rudi, akit szexi mosási technikájával vesz le a lábáról. Extra videónkban Rujder Vivien mesél a jelenet kihívásairól.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!