Perverz poénok A Konyhafőnök VIP stúdiójában

Perverz poénok A Konyhafőnök VIP stúdiójában
A kékek első versenynapján Sárközi Ákos komoly kihívások elé állította csapatát, hogy felmérje, kik azok, akik valóban bírják a strapát, azonban több játékos is az elvárások alatt teljesített.

A Konyhafőnök VIP stúdiójába belépve a kék csapat versenyzői még nem sejtették, hogy milyen kemény nap vár rájuk. Az első feladatban különböző halakból kellett főételt készíteniük, ami sokaknak feladta a leckét. A főzés során Odett Zé módszerét használva próbált meg időt spórolni, így a cékláit a mikróban szerette volna elkészíteni. A golyócskák azonban lángra kaptak, és ez Odettet igencsak rosszul érintette.

Mardoll is megküzdött az első feladattal, így mire a kóstoláson a zsűri pultjához ért, már potyogtak a könnyei. Az énekesnőben még élénken élt, ahogy Sárközi Ákos a kukába dobta az ételét az előző főzése után, és tartott tőle, hogy a tányérja ismét erre a sorsra jut.

Filipánics Bálintnak sem ment jól a kóstolás, ugyanis Ákos egyből szóvá tette neki, hogy a tálalása inkább lett ízléstelen, mint jópofa. Az ételek ízétől sem volt elájulva, így Bálintnak kemény kritikával kellett szembenéznie.

Ákos séf így is meglehetősen gyorsan fogyasztotta a játékosa ételét, ami Zének és Jenőnek is feltűnt, így felmerült bennük a kérdés, hogy Ákos vajon a félresikerült elemeket próbálja-e eltüntetni, hogy ők már ne találhassanak fogást a játékoson.

A második feladatban a versenyzőknek Ákos ételét kellett lemásolniuk. Bár a kék csapatnak inkább a hozzávalókra és az elkészítési sorrendre kellett volna koncentrálnia, nem bírtak szó nélkül elmenni Ákos egy-egy instrukciója mellett, amik köré perverz vicceket építettek.

A kóstolásnál Hagyma és Kollányi Zsuzsi kapták a legtöbb kritikát. Hagyma a főzés során többször is elvesztette a fonalat, ami a séfeknek is feltűnt. Ákos elmondta Hagymának, hogy különösen nagy kudarcként éli meg, hogy hiába próbált neki segíteni főzés közben, ez a feltálalt ételen aligha látszott meg.

Kollányi Zsuzsi már a főzés utolsó másodperceiben tudta, hogy ezúttal nem sikerült teljesítenie Ákos elvárásait, hiszen kifutott az időből, így hiába voltak készen az elemei, a tányérjára már nem maradt ideje feltenni őket.

A teljesítménye alapján végül Kollányi Zsuzsi és Filipánics Bálint kerültek a veszélyzónába. A zsűrinek nem volt könnyű dolga, mert legszívesebben mind a két játékosnak adtak volna még egy esélyt, de a szabályok alapján egy versenyzőtől búcsúzniuk kellett, így elsőként Filipánics Bálint hagyta el a kék csapatot.

Odett elemei lángra kaptak: Fel tudtam volna úgy robbanni, mint az a cékla  A versenyző Zé módszerével akart időt spórolni, így a cékláját a mikróban próbálta meg elkészíteni, azonban dekoratív kis elemek helyett tüzes golyók lettek belőlük. Vajon mit szóltak a séfek Odett alakításához? A videóból kiderül.

Mardoll szóhoz sem jutott a sírástól

Az énekesnő a legutóbbi kudarca után félve vitte ki az ételét a zsűri pultjára, mert tudta, hogy most sem sikerült tökéletesen teljesítenie. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan értékelte a zsűri Mardoll tányérját, nézd meg a videót!

„Meg kéne röntgenezni Ákost, hogy mik vannak a gyomrában” – A séf megpróbálta eltüntetni a versenyzője hibáit?

„Ronda is és rossz is” – Filipánics Bálint kiakasztotta a séfeket az ételével, ami formailag és ízvilágában sem felelt meg az elvárásoknak, azonban Ákos feltűnően sokat evett belőle, ami rögtön szemet szúrt Jenőnek és Zének.

„Kicsi, félkemény, ez egyre rosszabb” – Sárközi Ákos kolbásza beindította a versenyzők fantáziáját

A kolbász és a tészta is remek alapot nyújtottak a kék csapat versenyzőinek arra, hogy elvicceljék a séf főzését, amibe Zé és Jenő is becsatlakoztak. Ha kíváncsi vagy, Ákos vette-e a lapot, akkor nézd meg a videót!

„Döbbenet volt végignézni ezt a kínszenvedést” – Hagyma durva kritikát kapott a zsűritől Ákos séf nem volt elégedett versenyzője teljesítményével, mert hiába próbált segíteni neki főzés közben, a tányéron ez nem látszódott. Ha kíváncsi vagy rá, hogy Hagyma hogyan élte meg a helyzetet, kattints a videóra!

„Szétvet az ideg” – Kollányi Zsuzsi könnyeivel küzdve állt a zsűri elé https://rtl.hu/a-konyhafonok-vip/2022/11/28/kollanyi-zsuzsi-konnyek-kostolas-talalas-ideg Az énekesnő magának is csalódást okozott azzal, hogy hiába készítette el az elemeit, a tányérra már nem kerültek fel, így alig tudott valamit felmutatni a kóstoláson. Emiatt Ákos is kételkedni kezdett abban, hogy jó döntést hozott-e, amikor Zsuzsit beválasztotta a csapatába.

„Soha nem jó veszíteni” – Csalódottan távozott a kék csapat első kiesője https://rtl.hu/a-konyhafonok-vip/2022/11/28/csalodott-kek-csapat-elso-kieso-filipanics-balint A nap végén Filipánics Bálint és Kollányi Zsuzsi kerültek a veszélyzónába, így ők izgultak a legjobban a zsűri döntése miatt. Egy valakinek ugyanis el kellett hagynia a konyhát.

Előzetes: „Zseni vagy” – Az egyik versenyző leveszi Sárközi Ákost a lábáról (11.29.) https://rtl.hu/a-konyhafonok-vip/2022/11/29/elozetes-zseni-tanyer-versenyzo-sarkozi-akos-11-29 A sütőből kieső tálcák, a mosogatóban rejtőző zöldséghéjak és a kemény kritikák mellett azért a dicséretek sem maradnak el az Elődöntő második napján. Hogy ki az a versenyző, akinek sikerült egy tökéletes tányért készítenie, kiderül A Konyhafőnök VIP mai adásából 20 órától az RTL-en.

Előzetesek: Előzetes: „Ez a tányér, ez botrány” – Rácz Jenő kiakad a kóstoláson (11.29.) https://rtl.hu/a-konyhafonok-vip/2022/11/29/elozetes-tanyer-botrany-racz-jeno-kiakad-kostolas-11-29 Az egyik versenyző elvéti a sulykot, és egy olyan ételt rak le a zsűri pultjára, ami még nyers, így amellett, hogy az étel a kukában landol, még Jenő is haragra gerjed. Hogy a kék csapat melyik tagja követi el ezt a hibát, kiderül A Konyhafőnök VIP mai adásából, 20 órától az RTL-en.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: konyhafőnök