Pataki Zitáék a Nyerő Páros legújabb kiesői

Pataki Zitáék a Nyerő Páros legújabb kiesői
A bizalmi szavazás eredményeként LL Juniorék és Molnár Gusztiék egy emeletre kerültek a Nyerő Páros villában.

A jószomszédi viszony nem is tartott sokáig, újabb veszekedéstől volt hangos a villa. A harmadik közös játékban a pároknak egy szobát kellett berendezni a fiúk memóriájára hagyatkozva. A játékban legrosszabbul teljesítő Kárpáti Rebeka és párja, Fecó, illetve a fordulóban legkevesebb pénzt gyűjtő Pataki Zita és párja, Attila került veszélyzónába. A szimpátiaszavazáson Zitáékat egyedül Gusztiék támogatták, így számukra véget ért a játék. LL Junior „torokra támadt” Vivinél? Már korán reggel veszekedéstől visszhangzott a villa: Molnár Guszti felesége és a zenész között kirobbant a balhé. „Egy suttyó bunkóság!” – fakadt ki Vivi Gusztinak.

Hoppá! Megalakul az első szövetség a Nyerő Páros villájában? A reggeli meditálás után Norbinak támadt egy ötlete, amit meg is osztott a többiekkel. Mivel úgy érzi, megtalálták az összhangot Edináékkal és Rebekáékkal, egy tervet eszelt ki. Csutinak azonban nem igazán nyerte el a tetszését az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának ötlete.

"Jézusom, ez ember! - frászt kapott Edina Kabáttól A szépségkirálynő a nagy kapkodásban először nem vette észre, hogy valaki mozdulatlanul figyelte minden lépésüket, méghozzá elég közelről...

Guszti és Vivi elloptak egy embert? A szerelmesek mindent megtesznek a győzelemért, de Balázs szeme mindent lát...

LL Juniorék a földre terítették Kabátot „Óvatosan, mert összetörik!” – szólt rá Balázs a párosra, akik igen vehemensen hurcolták végig a játékmestert a költöztetésnél.

Balázs beszólt Norbiéknak: „Mit csináltok? Fogócskáztok?” Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai össze-vissza rohangáltak a játék végén. Balázs próbálta megfejteni, hogy mégis milyen céllal.

"Ez most komoly?" - Pataki Zita nem hitt a fülének Zitáék gondosan költözködtek a Nyerő Páros játékában, amikor Ati váratlan kijelentést tett.

Kárpáti Rebekáék feltörölték a padlót Kabáttal „Azt hittem, hogy a főzést már semmi nem múlja alul, de ez a legeslegjobb, amit csináltok!” – röhögött Balázs, aki sehogy sem tudta feldolgozni a páros cselekedetét.

Zita könnyes kampánya Edináéknál: „Sokkal többet adtam, mint Rebus” Az időjós és párja az esti szimpátiaszavazás előtt meglátogatták Csutiékat, és megpróbáltak a szépségkirálynő lelkére beszélni. Gyorsan el is tört a mécses Zitánál, Edina pedig feltette a kérdést...

Kárpáti Rebekáék vs. Pataki Zitáék: újabb páros távozott a villából Elérkezett a harmadik szimpátiaszavazás estéje, ahol ismét állást kellett foglalniuk a sztárpároknak. Meglepő döntésekből ezúttal sem volt hiány!

"Csak csatározzatok! Majdnem mindnek válságban van a házassága!" - Pataki Zita A búcsú sosem könnyű, az időjós számára mégis megnyugvás az, hogy habár számukra most véget ért a verseny, az ő házasságuk töretlen.

Előzetes: „Nehogy kiüsd a fogam!” (10.29.) Ma este párbajozni hívják ki egymást a sztárpárok, ahol rendesen meg is szívatják a másikat. Nyerő Páros 21:00-kor az RTL Klubon!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Nyerő Páros