Pásztor Anna őszintén elárulta, milyen munkával keresett pénzt fiatalon

Pásztor Anna őszintén elárulta, milyen munkával keresett pénzt fiatalon
Pásztor Anna többszörös Fonogram-díjas énekesnőt senkinek sem kell bemutatni, hiszen számos neves elismeréssel, valamint hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet. A népszerű előadónő fiatalon felvételt nyert egy híres New York-i balettintézetbe, ám az ehhez szükséges ösztöndíjat elő kellett teremtenie - Anna most arról mesélt, milyen munkával szerezte meg a pénzt.

A megújult Petőfi új műsorai között debütált pénteken este a Magas és Mély című zenés portréműsor az M2 Petőfi TV-n. A műsorvezető Koltay Anna interjúalanyai - alkotók, művészek - vallanak életük mélységeiről és magasságairól egy lélekfeltáró beszélgetés keretén belül - írja a femcafe.hu. Az első péntek esti adás vendége Pásztor Anna énekesnő volt, aki 2004-ben öccsével alapított meg az Anna and the Barbies zenekart, ám sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a nagyközönség megismerje őket. Mindehhez kellett Pásztor Anna extravagáns személyisége is. A közönség sok periódusát kísérhette végig a színpadon, volt, hogy barkácsboltokban és konyhai kiegészítőket árusító boltban vásárolt magának „fellépőruhákat”, ám most azt a korszakát éli, mikor „páncélzat” nélkül áll színpadra.

„Nem egyszerű megnyitni magam, teljesen tisztán, őszintén és sérthetően magamat adni, megmutatni, hogy ez vagyok mindenféle burok és páncélzat nélkül” - mondta Pásztor Anna, aki őszintén beszélt a műsorban hitéről is.

„Élő Istenhitem van, gyerekként tudtam is társalogni vele. Megkérdeztem, mint egy havert, hogy mi legyen, hogyan tovább és kaptam is választ. Bennem egy ösztönös Istenhit van, egy nagyon erős kapocs a titokkal, amelyet kutatok és építem bele szövegeimbe is” – fogalmazott Pásztor Anna, aki az interjúban még több mindent elárult önmagáról, személyiségéről is.

Bár nem volt tökéletes balett-tudása, mégis felvették egy híres New York-i intézetbe, ám az ehhez szükséges ösztöndíjat elő kellett teremtenie, így hét hónapig dolgozott Mallorcán diszkókban, hogy meglegyen a pénz. Tánctudását egyébként a tavalyi Dancing with the Stars műsorában is bebizonyíthatta Köcse György partnereként.

Anna táncos karrierjének derékba törése után kitérővel ugyan, de megtalálta a célt, amelyért önzetlen erőszakossággal addig küzd, míg az meg nem valósul, mára pedig Magyarország legkedveltebb énekesnőinek táborát erősíti.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Pásztor Anna