Párkapcsolati drámák és őszinte vallomások a Nyerő Párosban

Párkapcsolati drámák és őszinte vallomások a Nyerő Párosban
Könnyek közt meséltek párkapcsolati nehézségeikről a Nyerő Páros sztárjai.

Hódi Pamela szóvá tette, hogy Zdroba Patrikék össze vannak nőve a párjával Az influenszer anyuka szerint Patriknak és Bettinek nyitni kellene a többiek felé is, ha játékban szeretnének maradni, mert a szimpátiaszavazáson alul maradhatnak, ha nem alakítanak ki szövetségeket.

"Olyan, mintha mindig félelem lenne benned” – tovább fokozódik a feszültség Tóth Bence és Tóth Szabi között Hódi Pamela párja nem értette Szabi tétrakását, mert szerinte azt sugallta ezzel a zenész, hogy nem bízik a párjában. A videóból kiderül, hogyan reagált Muri Enikő szerelme.

"A kapcsolatunk eleje nem volt felhőtlen” – Hódi Pamela és Tóth Bence mélypontjukról meséltek Bence nem volt benne biztos, hogy elbírja azt a csomagot, ami Pamelával érkezett az életébe. A sztárpár az esküvőt is lemondta, végül egy csoda mégis átsegítette őket a nehézségen. Az influenszer anyuka már csak egy dologra vágyik, amiről őszintén mesélt a többiek előtt.

Zdroba Patrik az exe miatt szakított Bádoki Bettivel Patrik mindig azt érezte, hogy nem szereti őt senki, és barátnőjében is nehezen tudott megbízni. Az énekes nem értette, hogy mit akar tőle egy ilyen gyönyörű lány, ráadásul Betti expasija is belerondított a képbe kapcsolatuk hajnalán.

Muri Enikő és Tóth Szabi már azt is tudják, hogy fogják hívni a gyermeküket Tóth Szabi évekkel ezelőttről indította mondandóját az őszinteségi esten, amit a többiek utólag szóvá is tettek. A hosszúra sikerült vallomás után Enikő egy megható levelet olvasott fel, ami kettejük kapcsolatáról és jövőbeli vágyairól szólt.

"Pokoli évet tudhatunk a hátunk mögött” – Lotfi Begi depressziós lett az ikrek születése után Begi tiszta lappal szeretne indulni feleségénél, Réka szerint viszont ez nem így működik, mert a múltat nem lehet kitörölni. A DJ felesége elismerésre és megbecsülésre vágyik, amiből az utóbbi időben nem sok jutott neki.

Megyeri Csilla: Zsolti többet rak bele ebbe a párkapcsolatba, mint én Molnár Zsolt arra vágyik, hogy több időt tudjanak együtt tölteni Csillával, az influenszer pedig szeretné, ha párja ismét királynőként bánna vele, mint a kapcsolatuk legelején.

Őrült méhész egy habpartin és felbőszült Lara Croft - így mentették meg a lányok vécén rekedt párjukat A srácok megfeledkeztek a wc papírról, és a lányokra várt a feladat, hogy kihúzzák szerelmüket a bajból.

Előzetes: „Ne pánikolj!” – Muri Enikő kikészül a következő játéktól A Nyerő Páros csütörtöki részében a fiúknak vakon kell vezetniük, és kizárólag a lányok utasításaira hagyatkozhatnak. Lotfi Begiék drámája is tovább folytatódik. Részletek 21 órakor a RTL Klubon.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Nyerő Páros