Palik László betör az online térbe, ilyen műsor még nem volt a hazai piacon

Palik László betör az online térbe, ilyen műsor még nem volt a hazai piacon
Novembertől YouTube-ra cseréli a televíziót Palik László. Egy minden szempontból újdonságnak számító műsorformátummal jelentkezik.

„Palikék világa by Manna” címmel indít YouTube-csatornát november 15-én a televízióból ismert műsorvezető, Palik László és a Manna FM. A csatorna szórakoztató és közéleti videós tartalmakkal várja a nézőket hetente többször. A műsor igazodik majd a Manna brand sajátosságaihoz, de önálló stílusjegyekkel is rendelkezni fog. Úgy tűnik, hogy a hazai piacon eddig még nem volt példa ilyenre – írja az mmonline.hu.

Palik már néhány konkrét részletet is elárult a csatorna tartalmát illetően. Egyes adások kifejezetten az aktualitásokról, a minket körülvevő eseményekről szólnak majd. De számíthatunk kifejezetten sportos tartalmakra is. A Futtában című műsorban például űrhajósok, orvosok, politikusok és színészek fognak futás közben beszélgetni a műsorvezetővel.  De feltűnnek a nyilvánosság elől már jó ideje eltűnt emberek is. Ezenkívül szórakoztató pillanatokra is számíthatunk, hiszen a tervek szerint Palik Lászlót olyan kihívások elé állítja majd a közönség és kollégái, mint a villamosvezetés vagy tortasütés.

A tartalomgyártásban és az epizódokban Palik László melett részt vesz Wágner Tamás kreatív producer és Konyári Edinka szerkesztő is.

A Manna FM ügyvezetője, Enyedi András is nagy várakozásokkal tekint az újfajta műsorformátumra.

„A munkánk legizgalmasabb része, amikor egy addig még nem létező, új formátumot, egy a megszokottól eltérő médiaterméket fejlesztünk. Ez a folyamat innovációs készséget, kreativitást igényel, és persze egy motivált, szakértő csapatot, amely képes az együtt gondolkodásra és tagjait eltölti az alkotási vágy öröme. Ilyen adottságok mellett készül a Palikék világa by Manna. Nagy várakozással tekintek a projekt elé, hiszen ez egy komoly és nagy lépés a Manna FM életében, amellyel kilép a rádiós keretek közül, és belép az online műsorszolgáltatók világába”- mondta Enyedi az mmonline.hu-nak.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!