Pajzán hálószobatitkok és kínos történetek – ismét megnyitotta kapuit a Nyerő Páros villája

Pajzán hálószobatitkok és kínos történetek – ismét megnyitotta kapuit a Nyerő Páros villája
Újabb nyolc sztárpár költözött a Nyerő Páros villájába, majd az évad első próbatételén is megmérettették magukat. A Testrisz nevű játékban a lányok a saját bőrüket vitték vásárra, míg párjaiknak az ő fejükkel kellett gondolkodniuk. Balázs kérdései hamar felborzolták a kedélyeket: többek között kiderült, hogy Henry Kettner pucéran helikopterezett a főutcán, Joe-t pedig egy nudista strandon érte baleset.

Vastag Csaba felesége már a nászút első napján elsírta magát

Vastag Csaba és felesége az esküvő után azonnal beköltözött a Nyerő Páros villájába, így az sztárpárshow-ban kezdik a mézes heteket. „Nagy fellélegzés, hogy jött az életembe, nekem a világot jelenti” – mondta szerelméről az X-Faktor első nyertese. Szívszorító vallomásától Evelin is meghatódott, és interjú közben sírta el magát. „Olyan szépen beszélsz mindig rólam!” – mondta a könnyeit törölgetve.

 

Voksán Virág: Túlélő fázisban van a kapcsolatunk

Voksán Virág és párja, Valentényi László lassan 9 éve alkotnak egy párt, és már két gyermekük is született, Vivi és Benike. A dj elárulta, hogy nehezen épít ki bizalmat, és Laci az első férfi az életében, akiben százszázalékosan megbízik. Saját bevallásuk szerint nehéz periódusba ért a közös életük, ugyanis a gyermekek komoly próbatételek elé állítják őket, de most a Nyerő Párosban is tovább küzdenek majd együtt, egymásért.

 

„Jobb apukát nem tudnék elképzelni” – Curtis és párja a családalapításról meséltek

Széki Attila, azaz Curtis és párja, Judit a Balatonon ismerkedtek meg, majd pár hónap alatt össze is költöztek. „Az élet minden területén kiegészítjük egymást” – vallja a rapper, aki a barátnőjével már egy közös házat is vásárolt, sőt a babavárás is szóba került már közöttük.

 

Balogh Eleni: Annyira ideges leszek, hogy meg tudnám ütni

Balogh Eleni és párja, Soós Dávid kamaszokként szerettek egymásba, és bár a kapcsolatuk gyerekszerelemnek indult, a mai napig kitartanak egymás mellett. „Ő az én jobbik felem, nagyon büszke vagyok rá minden téren” – mondta Eleni, aki a falra mászik Dávid legidegesítőbb szokásától.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!