Oroszlán Szonja: Mindenhol kopogtatok!

Oroszlán Szonja: Mindenhol kopogtatok!
A Valami Amerika sztárja szerint itthon beskatulyázták, és a 20 perc őszintén című műsor hazugságvizsgáló gépére kötve azt mondta, ez zavarja is.

Oroszlán Szonja az egyik legismertebb hazai színésznő, aki szinte minden fontosabb musical-főszerepet eljátszott már. A szeretlekmagyarorszag.hu és a Femcafe közös műsorában mégis arról beszél, hogy mióta két éve visszajött Amerikából, hiába keres munkát, a magyar rendezők elhanyagolják.

"Mindenhol kopogtatok egyébként. Én vagyok az, akinek nem esik le a gyűrű az ujjáról, én mindenkit végig hívok, mindenkinek elmondtam, hogy itthon vagyok, dolgoznék bármiben, hívjatok" - meséli. De hiába. Szerinte van egy csomó ember, aki nem gondolja, hogy mást is csinálna, mint amit eddig.

"A szőke, fiatal cicababa korosztályból már kiöregedtem, és lehet, hogy azt gondolják, hogy még nem vagyok benne abban, ami a következő nagy hullám lehetne" - mondja. Pedig külföldi produkciókban rendszeresen kap szerepet, westernben és középkori filmben egyaránt.

Oroszlán Szonja a hazugságvizsgálóra kötve igennel válaszolt arra a kérdésre, szerinte itthon beskatulyázták-e, és ez zavarja is: "Pontosan ez a baj itthon, hogy már eleve úgy indul, hogy jaj, hát ez nem az ő karaktere, ez nem az ő stílusa, ez nem az ő szerepköre, ez nem neki való szerep, ezt biztos el se vállalná. És ott állok, hogy de, de, de kérdezzetek meg!"

A Femcafe főszerkesztőjének, a műsort vezető Kraszkó Zitának Oroszlán Szonja beszél állatimádatáról is. Arról, hogy 25 éves lova, Dani emberként már 100 évnél is idősebb lenne. "Szerelem volt első látásra. A lónál jobb tükröt az ember nem tud találni" - mondja a 20 perc őszintén legújabb részében.

A teljes beszélgetést bemutató podcast adásból pedig az is kiderül, miért tartotta magát fiús lánynak, miért nevezték őt és társait büdös lábúaknak a Színművészeti Egyetemen, és eljátszaná-e Marilyn Monroe-t a színpadon.

A podcast elérhető a Spotify-on és a Soundcloudon, a videó pedig a YouTube-on.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!