Odett elégedetlen Norbi potenciájával? Legféltettebb titkaikról vallottak a párok

Odett elégedetlen Norbi potenciájával? Legféltettebb titkaikról vallottak a párok
A Nyerő Páros második játéknapján a fiúk kapták a főszerepet: egy váratlan és meglepő funkciókkal rendelkező okosotthonban kellett bizonyítaniuk, mennyire tudnak párjuk fejével gondolkodni.

Az este a legőszintébb vallomásokról szólt, a párok kitárulkoztak társaik előtt és megdöbbentő őszinteséggel beszéltek párkapcsolatukról, még féltve őrzött titkok is napvilágra kerültek. Túl kevés szex: Odett elégedetlen Norbi potenciájával? A Kéberkéró okosotthon rátapintott a lényegre. Erika többek között arra is kíváncsi volt, miből adott Isten a legkevesebbet Norbinak. A választ az Éjjel-Nappal Budapest sztárja sem hitte el...

LL Junior és szerelme összekaptak az exek miatt Az okosotthon kérdése komoly feszültséget szült a szerelmespár között…

Kulcsár Edina belegázolt Csuti lelkébe: „Ez undorító!” Csuti köpni-nyelni nem tudott szerelme válasza után. Szinte magfagyott a levegő az okosotthonban.

Flörtölni is hűtlenség? Anikó belenézett párja telefonjába... Vajon hányszor nézett bele a Reggeli házigazdája a párja mobiljába? Az okosotthonban erre is fény derült!

Pataki Zita a férjének: „Szeretném, ha néha kiabálnál!” Az időjós nagyon szeretné, ha párja végre-valahára kiadná magából a haragot. Vajon sor kerül erre a Nyerő Páros idei évadában?

Kárpáti Rebeka párjáról meztelen képek szivárogtak ki Intim titokról rántotta le a leplet a Kéberkéró. Ezt Balázs is nehezen hitte el!

Hoppá! Somfai Péter túl hamar rájött, kivel bújna ágyba felesége Balázsnak muszáj volt közbeavatkoznia a feladatba, hiszen a vívó a kérdés miatt és a játék hevében szabálytalan dolgot követett el.

Molnár Guszti „éhenkórász bőgőmajomként” hajt a szexre? Kiderült, milyen állathoz hasonlít leginkább a színész, amikor ágyba szeretne bújni Vivivel. Te mire tippeltél volna?

Pataki Zitáék végleg lemondtak a gyermekáldásról? A vallomások éjszakáján az időjós és szerelme megható történetétől minden páros szíve belesajdult.

Nádai Anikó könnyes vallomása: „A tavalyi évem maga volt a pokol” A műsorvezető úgy érezte, hogy elátkozták: betegsége és édesanyja halála a mai napig fájó emléket ébreszt benne. Mióta azonban megismerte Petit, minden jobbra fordult.

Őszinte vallomás: Norbiék párterápiával mentették meg kapcsolatukat Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai úgy érezték, muszáj szakember segítségét kérniük problémájuk megoldására. Odett könnyek között elevenítette fel az elmúlt évek szívbemarkoló emlékeit.

BRÉKING: Molnár Guszti titokban házasodott össze szerelmével! A színész a megismerkedésük után mélypontra került a világjárvány miatt, ám Vivi segítségével sikerült kilábalnia a kilátástalanságból. A Nyerő Páros udvarában nemcsak a versenytársaikat avatták be a nagy titokba, de szeretteik is az adásból értesültek kapcsolati státuszukról.

Kulcsár Edina: „Azért jöttünk, hogy megmentsük a házasságunkat” „Megszűntünk létezni egymásnak, mint férj és feleség” - vallotta a szépségkirálynő, akinek már az is megfordult a fejében, hogy elválik Csutitól. Vajon a Nyerő Páros segít majd nekik házasságuk megmentésében?

LL Juniorék megnyíltak: Ez a házasságuk válságának oka! A szerelmespár beavatta a többieket kapcsolatuk nehézségeibe. De ami a leginkább megdöbbentette a többieket, hogy szinte vallomásuk közben is egymásnak estek.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Nyerő Páros