Nyolc villalakó beköltözésével elindult a ValóVilág12

Nyolc villalakó beköltözésével elindult a ValóVilág12
A következő hónapokban éjjel-nappal nyomonkövethető a villalakók élete az RTL+ streaming platformon.

Ismét benépesült a ValóVilág Villa, amelyet nyolc győzelemre éhes villalakó vett birtokba a Beköltözés során. Első körben három villalakó lépte át a Villa küszöbét. A mindig életvidám showman, VV Kikidi, a szenvedélyes VV Gina és a bulik koronázatlan királynője, VV Dorka. Hármasukat egy újabb trió követte a focista VV Geri, a mindig határozott VV Reni és a szókimondó VV Bogi személyében. A létszám azonban csak tovább duzzadt az este folyamán, hiszen a kisgyermekes VV Giada és a munkahelyét Villalétre cserélő VV Valen is csatlakozott a ValóVilág12 lakóinak táborához. Ezzel pedig kezdetét vette a játék, ami valóság!

A ValóVilág tizenkettedik évadában ezúttal minden eddiginél több lehetősége nyílik a nézőknek, hogy befolyásolják az események alakulását. A villalétbe a nap 24 órájában bepillantást nyerhetnek az RTL+ felhasználói, ahogy exkluzív tartalmakat is böngészhetnek a platform előfizetői. Sőt, a szavazásokkal, döntésekkel nemcsak a villalakók mindennapjaiba, de a Fináléig folyamatosan változó 36 millió forintos nyereményalap alakulásába is beleszólhatnak a voksolók.

A napi összefoglalókat 20:00-tól az RTL+ streaming platformon, míg 22:00-tól a Cool-on követhetik nyomon a nézők. A játék, ami valóság kezdetét vette és a nézők a nap bármelyik percében részesei lehetnek az RTL+ felületén!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!