Novemberben is a felhőtlen szórakozásé a főszerep az RTL csatornáin

Novemberben is a felhőtlen szórakozásé a főszerep az RTL csatornáin
Izgalmas akciófilmek, hasizomerősítő vígjátékok és megannyi saját gyártású tartalom: nem érdemes lemaradni az RTL novemberi műsorkínálatáról.

Az új névvel és arculattal felfrissített RTL képernyőjén novemberben is dúskálhatunk a szórakoztató tartalmakban. A hónap első hetében még nyomon követhetjük a Celeb vagyok, ments ki innen, valamint a Keresztanyu legújabb epizódjait, de utána új műsoroknak adják át a terepet. November 7-től minden hétköznap este VIP-évaddal tér vissza Fördős Zé, a két Michelin-csillagos zsűritaggal, Sárközi Ákossal és Rácz Jenővel a képernyőre. A séfek az új A Konyhafőnök VIP évadban sem kivételeznek senkivel: minden egyes sztárnak bizonyítania kell. A 36 versenyzőből néhánynak már a válogató héten szembe kell majd néznie legnagyobb félelmeivel, és kötényt csak az kaphat, aki túl tud lépni a saját korlátain. És ha már a konyha környékén járunk: novemberben újra megnyílik a Monet étterem! Visszatér az alkoholista és sportfogadás-függő Győző séf, tovább bonyolódik Milán és Viki románca, a már megismert és megkedvelt karakterek mellé pedig új szereplők is érkeznek. A szitkom műfajához méltóan továbbra is helyzetkomikumok sokasága várja majd a saját gyártású sorozat, A Séf meg a többiek régi új nézőit. Szombatonként együtt izgulhatunk az X-Faktor hangjukat az élő showban összemérő tehetségeiért, november 13-án és 20-án este két adás erejéig pedig visszatérnek a Tehetség első látásra versenyzői is. A saját gyártású műsorok mellett pedig olyan filmeket is láthatunk majd, mint Tom Holland és Zendaya főszereplésével a Pókember: Idegenben, a Rampage - Tombolás Dwayne Johnsonnal vagy az Utazás a rejtélyes szigetre Michael Caine-nel és Josh Hutchersonnal. A délutáni műsorsávban is frissítés várható, november 17-től A szerelem receptje helyét átvéve új telenovella debütál a csatornán. A sors játéka egy fiatal lány, Ada történetét meséli el, aki női felmenői sorsát ismerve attól tart, hogy ha első szerelme elhagyja, örökre boldogtalan lesz. Úgy dönt, hogy életét a karrierének szenteli, de az egyetemen megismerkedik és beleszeret Rüzgarba, egy albániai diákba, akit azonban deportálással fenyegetnek. Ada a családi átoktól és a deportálástól tartva házasságot köt Rüzgarral, a fiú azonban később mégis elhagyja.

Nem csak az RTL csatornáján várhatóak izgalmak: november 1-én a Film+-on debütál a DC univerzum leghíresebb antihősnőjének történetét feldolgozó akciófilm, a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása). Akciófilmekből amúgy nem lesz hiány, 19-én a 2019-es Charlie Angyalait láthatjuk majd Kristen Stewarttal és Elizabeth Banks-szel a főszerepben, 26-án este pedig Will Smith klasszikus filmsorozatának legújabb részét, a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúkat vetítiti a csatorna, de érkezik A Védelmező első és második része Denzel Washingtonnal, és nem érdemes lemaradni Robert Downey Jr. és Jude Law duójának sikerfilmjeiről, a Sherlock Holmes és a Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték filmekről sem.

Fontos változás, hogy a szintén hamarosan új névvel jelentkező RTL KETTŐ csatornáján ezentúl új időpontban, vasárnaponként 21 órától kell keresni legjobb poénokért a humor nagyágyúit a Showder Klub új évadában. Novemberben újra megtelik a kultikus villa, a csatornán figyelhetjük majd a beköltözős valóságshow, a Való Világ villalakóinak mindennapjait.

A Cool képernyőjén november 2-án este héttől a SWAT – Különleges egység epizódjaiban követhetjük nyomon a Los Angeles-i speciális alakulat mindennapjait, hétvégente pedig olyan filmek biztosítják a felhőtlen kikapcsolódást, mint a Micsoda nő! Julia Roberts-szel és Richard Gere-rel, a Kisasszonyok Greta Gerwig rendezésében, a Rossz tanár Cameron Diazzal és Justin Timberlake-kel vagy épp a Förtelmes főnökök Jason Batemannel és Jennifer Anistonnal.

Érdemes lesz a megújuló RTL HÁROM műsorát is nyomon követni, olyan, már-már klasszikus amerikai vígjátékokkal találkozhatunk, mint a Jonah Hill és Seth Rogen főszereplésével készült Superbad, avagy miért ciki a szex?, az Apavadászat Owen Wilsonnal és Glenn Close-zal vagy az Amerikai Pite ikonikus első filmjével. Itt lesz látható az idei utolsó UEFA Európa Liga és Konferencia Liga mérkőzés is november 3-án.

Az RTL Most ismét új sorozattal kedveskedik a telenovellák szerelmeseinek, itt lesznek megtekinthetőek a Szerelem zálogba epizódjai. Azok pedig, akik valamiért lemaradtak az adásról, a felületen nézhetik vissza A sors játéka, A Konyhafőnök VIP vagy épp az X-Faktor legújabb részeit.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: RTL, csatorna