Norbi hátráltatta Odettet

Norbi hátráltatta Odettet
A Tábor hetének második napja sem telt el bonyodalmak nélkül: Bogdányi Titanilla szembement Rácz Jenő kérésével, Bálint viszont beadta a derekát, és lehengerlő bókokkal árasztotta el a zsűri egyik tagját.

 

Az első feladat igencsak feladta a leckét a versenyzőknek, mert egy polipból kellett főételt készíteniük. Titanilla, aki semmilyen tengeri ételt nem fogyaszt, nehéz helyzetbe került, mert tanácstalan volt a polip elkészítésével kapcsolatban. Idővel azért körvonalazódott benne, hogy mit akar csinálni, azonban így is annyira befeszült, hogy Jenő és Pokorny Lia hiába próbáltak neki tanácsot adni, a színésznő elutasította a segítséget.

Kármán Odett és Kamarás Norbi számára sem volt feszültségmentes az első feladat, ugyanis Norbi ismét Odett segítségére támaszkodott, amivel hátráltatta a lányt. Ezt ráadásul a séfek is kiszúrták:

A szerelmesek főzésére az is rányomta a bélyegét, hogy Norbi egy figyelmetlen mozdulatnak köszönhetően majdnem tönkretette Odett mártását, amin sokat dolgozott. Barátnője elképedve figyelte, hogy párja akaratlanul is szabotálta a versenyben.

Az első feladatban sok versenyzőnek sikerült bizonyítania rátermettségét, azonban nem mindenkinek sikerült lenyűgöznie a zsűrit. Pokorny Lia meglepetten tapasztalta, hogy többen is olyan ételt tettek eléjük, ami nyers, vagy éppen odaégett elemekből állt.

A második feladat is sok izgalmat tartogatott a hírességeknek, mert olyan alapanyagokból kellett főzniük, amit többen kifejezetten undorítónak találtak. Somfai Péter utolsóként érkezett a pulthoz az alapanyagok kiválasztásakor, így már csak a vér jutott neki. Sárközi Ákos tanácsára egy vérpalacsinta készítésének látott neki, azonban a látvány igencsak megbolygatta a gyomrát.

Filipánics Bálint sem úszta meg, neki a malacfül mellé még egy hátráltatás is jutott, amit Ripli Zsuzsitól kapott: Szabó Győzőt kellett bókokkal elárasztania 10 percenként, ami miatt teljesen kizökkent a főzésből.

Szabó Győzőnek nem csak ebből a szempontból volt emlékezetes a visszatérése. A színész végre megtréfálhatta a zsűrit egy olyan étellel, ami évekkel korábban neki a kiesést jelentette. Egy nyers csirkelábat csempészett Ódor Kristóf tányérjára, amivel sikerült megnevettetnie az egész stúdiót.

A zsűri értékelése alapján Tihanyi-Tóth Csabának kellett elhagynia a konyhát, számára véget ért a verseny.

Adásrészletek: „Most hagyjatok békén, légy szíves” – Titanilla nem kért Rácz Jenő segítségéből  A színésznő makacsul kitartott az elképzelése mellett, és nem válaszolt Jenő kérdéseire, sőt el is utasította a séf tanácsait. Ha kíváncsi vagy, hogy mit szólt a zsűri Titanilla reakcióihoz, nézd meg a videót!

„Van egy folyamatos hátráltatása” – Rácz Jenő kimondta: Norbi akadályozza Odettet a versenyben

A főzés során Odett folyamatosan próbált segíteni Norbinak, azonban emiatt kevésbé tudott a saját ételére koncentrálni, és ez a séfeknek is feltűnt. Hogy hogyan fogadta a versenyző Jenő tanácsát, kiderül a videóból.

„Nyakon öntöttem volna vele” – Odett teljesen kiakadt Norbi húzása

A szerelmespár főzése nem ment zökkenőmentesen, ugyanis Norbi nem figyelt és veszélybe sodorta szerelme ételét. Amikor ezt Odett meglátta, elképedt ugyan, de nem hagyta szó nélkül a dolgot.

„Szinte ehetetlen” – Pokorny Lia többször is ledöbbent a kóstoláson

Pokorny Lia finoman próbálta tudatni a versenyzőkkel, hogy kudarcot vallottak a kóstoláson, azonban nem csak ő volt elégedetlen a hírességek teljesítményével.

„Tökéletes az alakod” – Filipánics Bálint bókokkal halmozta el Szabó Győzőt

Bálint hátráltatásként azt kapta, hogy szebbnél szebb bókokkal kellett Győző kedvében járnia, amit még a legnagyobb hajrában is kötelességtudóan teljesített. Ha kíváncsi vagy, hogy a versenyző mikkel próbálta meg levenni a kiképzőt a lábáról, nézd meg a videót!

„Ez volt az első, hogy a hányinger elfogott” – Somfai Péter vérpalacsintát készített

A sportoló idegen terepre lépett, amikor úgy döntött, hogy a vérrel teli kancsókat viszi a pultjához. A kérdés már csak az volt, vajon Péternek sikerült-e túltennie magát az undorán, és megoldania a feladatot.

Szabó Győző bosszút állt a zsűrin egy nyers csirkelábbal

Ódor Kristóf ételének kóstolásakor remek alkalom nyílt arra, hogy Győző megtréfálhassa a séfeket, és megismételhesse a pillanatot, amit 7 évvel ezelőtt A Konyhafőnök VIP stúdiójában élt át. Ha kíváncsi vagy Győző bosszújára, akkor nézd meg a videót!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: konyhafőnök