Nézd meg Hódi Pamela és Tóth Bence hiphop produkcióját!

Nézd meg Hódi Pamela és Tóth Bence hiphop produkcióját!
Szimpátiaszavazás lett a Nyerő Páros mai feladatának pontozásából.

„Mit csinálsz? Kitöröd a karomat” – Vitába fulladt a sztárpárok táncpróbája Norina azt hitte, hogy Béci tánctanári múltja előny lesz számukra a feladatban, azonban hamar rá kellett jönnie, hogy ez nem így van, de Patrik és Betti felkészülése is viharos hangulatban telt.

Nézd meg Hódi Pamela és Tóth Bence hiphop produkcióját! A sztárpár egészen Brooklynig repítette a közönséget hiphop táncával, azonban Csilla szerint érezhető volt, hogy Pamela nem élvezi annyira saját előadásukat, Dani pedig egy pici szívet hiányolt a produkcióból.

Nézd meg Törőcsik Dani és Bíró Bea balett produkcióját! A páros egy szerelmi történetet mesélt el balett előadásával. Dani és Bea profizmusát és feladathoz való hozzállását mindenki ámulva figyelte, Norinát pedig még a hideg is kirázta a produkció láttán.

Nézd meg Megyeri Csilla és Molnár Zsolti disco táncos produkcióját! Csillának – aki szerint halál kellemetlen volt az előadásuk – végig számolnia kellett, hogy szerelme tartani tudja vele a lépést, a többiek viszont azt hitték a táncukat látva, hogy az egész egy improvizáció.

Nézd meg Rácz Béci és Rácz-Mészáros Norina tangó produkcióját! Bence szerint forró lett a hangulat Béci és Norina tangója után. A rapper mimikáját néhányan eszelősnek tartották – voltak, akiknél pont ez vitte el a show-t –, Norina pedig túl merevnek érezte magát.

Nézd meg Zdroba Patrik és Bádoki Betti akrobatikus rock and roll produkcióját! Patrik fiatal Elton Johnként ropta a színpadon szerelmével, azonban a koreográfia egy része koppintásnak tűnt Hódi Pamela párjának.

„Itt kell elgondolkozni, hogy kell-e ez a szövetség” – Szimpátiaszavazás lett a táncprodukciók pontozásából Míg voltak, akik ténylegesen az előadások minőségét értékelték, sokaknál a taktikai szempontok voltak mérvadóak a pontozásnál.

Hódi Pamela sírva fakadt, miután rájött: miatta kerülhetnek veszélyzónába Megyeri Csilláék Pameláék és Csilláék félrevonultak, hogy tisztázzák és összegezzék a táncos feladat történéseit. Abban egyetértettek, hogy Csilla és Zsolti veszélyzónába is kerülhetnek a pontozás eredménye miatt, ők ennek ellenére nem szeretnék túltaktikázni a továbbiakat. Pamelát viszont lelkiismeret-furdalás gyötri.

Hódi Pamela párja kémkedni kezdett Bea, Betti és Norina után Bence megpróbált minél több információt kiszedni a csajokból, és elbizonytalanítani a másik szövetség tagjait. Míg Beát zavarta, hogy a srác végig nem nézett a szemébe, Betti úgy érezte Pamela férje folyamatosan faggatta őt. Norina pedig nyitva hagyta annak a lehetőségét, hogy egyszer szövetségre lépnek velük.

„Naivak vagyunk, de nem hülyék” – Betti azonnal elárulta Bencét Daninak Bence után Dani volt a soros, hogy kettesben töltsön egy kis időt Bettivel, aki rögtön el is árulta, hogy miket mondott neki Pamela párja. A tetoválóművész rávilágított, hogy mi lehetett a srác célja, ezt azonban Patrik szerelme is pontosan tudta, és azt érezte, „hülyének nézik” őket Bencéék.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!