Netflix előfizetők figyelem! Ezentúl többet kell fizetni a filmezésért

Netflix előfizetők figyelem! Ezentúl többet kell fizetni a filmezésért
A most regisztrálók már elve a magasabb árakat látják, de az előfizetéssel már rendelkező felhasználóknak is többet kell fizetniük a streaming szolgáltatásért.

Október 7. óta több magyar felhasználó panaszkodott, hogy a Netflix streaming szolgáltató árat emelt – írja a hvg.hu a SorozatWiki cikke alapján.

A portál drágulását először az új előfizetők érzékelhették, akik eddig 3190 forintos áron élvezhették a Standard csomag szolgáltatásait. Mostantól viszont 3490 forintot kell fizetniük érte. A Prémium csomag havi díja 3990 forintról 4490 forintra drágult. Egyedül az alapcsomag ára nem változott, így az továbbra is 2490 forintos áron érhető el.

A Netflix hivatalos oldalán közzétett tájékoztató szerint, melyre a SorozatWiki akadt rá hosszas keresgélés után, az áremelkedés egyelőre csak az újonnan regisztrálókra vonatkozik, de fokozatosan lép érvénybe, így a jövőben a már meglévő előfizetőket is érinteni fogja. Az előfizetők az árváltozás előtt 30 nappal értesítést kapnak majd.

A SorozatWiki portál szerint a szolgáltatáscsomagok drágulásának nem helyi okai vannak, hanem egy globális folyamat része.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!