Népszerű animációs sorozatok érkeznek ukrán nyelven az RTL Mostra

Népszerű animációs sorozatok érkeznek ukrán nyelven az RTL Mostra
Ingyenesen, regisztráció nélkül megtekinthető, közkedvelt animációs sorozatok érhetőek el ukrán nyelven április 14-től a nemrégiben megújult RTL Moston.

Az RTL Magyarország ingyenesen elérhető digitális streamingszolgáltatása, a közelmúltban modern felülettel és új kényelmi szolgáltatásokkal megújult RTL Most a Nickelodeonnal együttműködve április 14-től elérhetővé teszi a magyar mellett ukrán nyelven is számos, gyerekeknek szóló animációs tartalmát. Az ukrán nyelven is elérhető népszerű rajzfilmsorozatok már egyetlen kattintással, regisztráció nélkül is megtekinthetők az RTL Moston, akár mobiltelefonról is.

Az RTL Magyarország – gondolva a szomszédban dúló háború elől az országba érkező menekült gyerekekre és családtagjaikra – megújult RTL Most platformján olyan népszerű animációs sorozatokat tesz elérhetővé ukrán nyelven, mint a Mancs Őrjárat 1. és 2. évada, a Tini nindzsa teknőcök 2. és 3. évada, az Avatár – Aang legendája 1-3. évada, valamint a SpongyaBob Kockanadrág 9. évada. A felhasználók az RTL Most főoldaláról mindössze egyetlen kattintással, regisztráció nélkül juthatnak el az ukrán nyelvű tartalmakhoz akár desktopon, akár mobiltelefonos applikáción keresztül.

Az RTL Magyarország ukrán nyelven indított marketingkommunikációs kampánnyal szeretné felhívni a Magyarországon tartózkodó ukrán menekültek figyelmét az RTL Moston ingyenesen elérhető, gyerekeknek szóló tartalmakra. A médiavállalat ukrán és angol nyelven is kiadott sajtóközleménye az ukrán média és a Magyarországon tevékenykedő segélyszervezetek segítségével juttatja el az információt az érintetteknek.

A hirdetési kampány elsősorban olyan, videós megjelenéseket lehetővé tévő platformokon futtatott fizetett hirdetésekkel tervezi elérni a Magyarországra érkező ukrán gyerekeket és szüleiket, ahol könnyen átadható az üzenet, miszerint az RTL Moston ingyenesen, regisztráció nélkül, egyetlen kattintással elérhetőek az ukrán nyelvű gyerektartalmak. A hirdetésekkel legfőképp a YouTube, a Facebook és az Instagram felületén találkozhatnak az érintett felhasználók.

Az RTL Magyarország célja, hogy a kampány során nemcsak a menekült gyermekeket, hanem szüleiket is elérje hirdetéseivel és felhívhassa a figyelmet erre a kivételes lehetőségre. A kampány hirdetései ukrán nyelven jelenítik meg az üzeneteket, ahogy az Ukrajnából érkezők az RTL Most platformon is az anyanyelvükön érhetik el ezeket a tartalmakat.

Az RTL Most felülete a www.rtlmost.hu linken keresztül, illetve az applikáció Apple AppStore-ból, vagy a Google Play-ből való letöltése után érhető el.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!